Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: AcÝl ÞÝÝr Yardimi !!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

AcÝl ÞÝÝr Yardimi !!!

arkadaþlar sizlerden çok önemli bir ricam var.bundan max 2 ay önce forumda bir þiir yada yazý okumuþtum.imkansýz bir aþký anlatýyordu.kýz zengindi.erkekte fakirdi.ama aileleri izin vermemiþti.erkekte çok uzaklara gitmiþti bu olaydan sonra.kýz erkeði hala hatýrlýyordu.onu görmek istiyordu.ama kýzda bu arada kalp hastasý olmuþtu.acil kalbini baðýþlayacak birini arýyorlardý.sonra birgün biri çýkýp geldi.kýza kalbini baðýþladý.kýz iyileþti ama kalbi eskisi gibi atmýyordu.sonra bir gün not yada mektup orayý tam hatýrlamýyorum kýza geldi.mektupta kalbime iyi bak oldumu fln yazýyordu.iþte kýzý sevdiðini söylüyordu.yani kalbini veren kiþi kýzýn eski erkek arkadaþýydý.benim anlattýðýmdan çok çok daha iyiydi bu þiir.eðer bu dediðim yazýyý hatýrlayan arkadaþlar varsa lütfen bana yardýmcý olun.eðer bulabilirseniz buraya lütfen koyun.hayat mayat meselesi valla.saatlerce þiir bölümüne baktým ama bulamýyorum....

lütfen acele bu akþam yollamam lazým bu þiiri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar noolur yardımm edinnn çok önemli lütfeeenn

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu şiirmiydi yoksa bir hikayemi? kimin verdiğini hatırlıyormusunuz ?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    buydu sanırım

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo

Alýntý Yaban Ali Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    buydu sanýrým
    abi varya allah ne muradýn varsa versin.allah razý olsun bi anda bütün dünya benim oldu yaa.çok teþekkür ederim.bu yazýnýn önemi benim için çok büyüktü....tekrar sonsuz teþekkürlerimi sunarým...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý banshee8831 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    abi varya allah ne muradýn varsa versin.allah razý olsun bi anda bütün dünya benim oldu yaa.çok teþekkür ederim.bu yazýnýn önemi benim için çok büyüktü....tekrar sonsuz teþekkürlerimi sunarým...
    Bir þey deðil deðerli kardeþim. Bizler paylaþmak için burdayýz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10

Alýntý banshee8831 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gökhan hangi kýzýn peþindesin yine sevgililer gününü yanlýz gecirmek zor oldu galiba neyse çalýþmalara baþla bir dahaki seneye inþallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

No

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gökhan hangi kýzýn peþindesin yine sevgililer gününü yanlýz gecirmek zor oldu galiba neyse çalýþmalara baþla bir dahaki seneye inþallah
    alla alla seni ne ilgilendirir kardeþim sanada yolladýk gitte derya ablaya oku diye onu millete atmak için aradým ben.herkese yolladým msn listemdeki..sende gidion ne anlamlar çýkarýon

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sanırım bir kız üye verdiydi yaa.tam hatırlamıyorum işte.şiir den çok hikaye tarzındaydı vede uzundu bayağı ama çok duygusal bişiydi.tam sevgililer gününde gönderilecek cinsten.inşallah bulursunuz eğer bulursanız büyük bir iyilik etmiş olursunuz ustam...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sanýrým Ali Abi bulmuþ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri