arkadaþlar sizlerden çok önemli bir ricam var.bundan max 2 ay önce forumda bir þiir yada yazý okumuþtum.imkansýz bir aþký anlatýyordu.kýz zengindi.erkekte fakirdi.ama aileleri izin vermemiþti.erkekte çok uzaklara gitmiþti bu olaydan sonra.kýz erkeði hala hatýrlýyordu.onu görmek istiyordu.ama kýzda bu arada kalp hastasý olmuþtu.acil kalbini baðýþlayacak birini arýyorlardý.sonra birgün biri çýkýp geldi.kýza kalbini baðýþladý.kýz iyileþti ama kalbi eskisi gibi atmýyordu.sonra bir gün not yada mektup orayý tam hatýrlamýyorum kýza geldi.mektupta kalbime iyi bak oldumu fln yazýyordu.iþte kýzý sevdiðini söylüyordu.yani kalbini veren kiþi kýzýn eski erkek arkadaþýydý.benim anlattýðýmdan çok çok daha iyiydi bu þiir.eðer bu dediðim yazýyý hatýrlayan arkadaþlar varsa lütfen bana yardýmcý olun.eðer bulabilirseniz buraya lütfen koyun.hayat mayat meselesi valla.saatlerce þiir bölümüne baktým ama bulamýyorum....
lütfen acele bu akþam yollamam lazým bu þiiri![]()
![]()
![]()
![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý
bi anda bütün dünya benim oldu yaa.çok teþekkür ederim.bu yazýnýn önemi benim için çok büyüktü....tekrar sonsuz teþekkürlerimi sunarým...

Yer imleri