Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/24 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
233 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Terör Destek Topici(sadece destekleyenler mesaj yazsın)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bize canlı yayında ******* gösterten m.ali yi bile seyrettiriyorlar ne demek kazaymış.ama sesimizi duyuramıyoruz.çünkü organize olamıyoruz.bu dizi gerçekleri anlatıyordu.organize olacağımızdan tırstılar herhalde kaldırdılar.OY ALACAKLAR BİZDEN .ite o zaman da ben ********GELİN diyeceğim
    Konu tike® tarafından (17-02-2007 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: kurallara uyalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte ağzı olna konuşuyor. şiddteten değil sadece ismi kurtlar vadisi terör olduğu için özellikle de TERÖR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırım kurtlar vadisinin yayından kaldırılmasının ardında türkiyede terörden beslenen ve nemalanan kişi ve kurumların işine gelmediği icin rtüke baskılarından dolayı kaldırılmıştır bunlara siyasetcilerde dahil olmak üzere oysa tv de yayınlanan bicok cok daha şiddet icerikli dizi ve filmler yayınlanıyorki bunlara dikkat cekilmiyor toplumumuza amerikan filmleri empoze edilip daha kücükken amerikanın nekadar güclü olduğunu beğinlerimizi kazınıyor tek bir laf elinizi bu milletin üzerinden cekin artık yaptıklarınız elbet birgün yanınıza kar kalmıyacaktır ben eminimki bu dizi sayesinde pkk ya destek veren bicok kürt kökenli vatandaslarımız nasıl bir hata yaptıklarının farkına varıp ergec hatalarını anlayacaklardır malesef bazı güçler bunu engellemeye calışıyor. kurtlar vadisi gercekleri sapıtmadan doğru bir şekilde bu işi götürürse siyasetin yapamadığını tek başına yapacaktır birliğimizi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diziyi kaldıranları kınıyorum ilk önce amarikan vahşet filimlerini yasaklasınlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı kişilere dokandıgından engellediler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende diziyi sansürleyenleri kınıyorum neymiş falan filanmış masal buna benzemez yayından kaldırılacak daha önemli seyler var önce onları kaldırsınlar istemeyen seyretmez olur biter yasaklarla hic bir yere varılmaz dahada cazip olur teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diziyi sonuna kadar destekliyorum.yurtdisinda yasayan bir turk milliyetcisi olararak sonuna kadar bu konunun takipcisiyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunun yerine büyücülükle magazinle dolu o kadar çok dizi var İnsanlara zararı dokunan Türkiyede genellikle faydalı olan şeyler kaldırılıyor her nedense bilmem katılırmısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

destekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kurtlar vadisi terör devam etsin...

Sayfa 12/24 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri