REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 16/24 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021222324 SonSon
233 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Terör Destek Topici(sadece destekleyenler mesaj yazsın)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında bir de olaya şu yönden bakalım. Bu dizi terör üzerine. RTÜK korkmuş olamaz mı? Ben kalkmamasını istiyorum ama bir de bu yönden bakmak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam destek veriyorum neden kaldırıldıki anlayamıyorum türk milleti bu kadar aciz kalmamıştı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kumanda insanların elinde değilmi arkadaşlar, beğenmeyen, istemeyen seyretmez. Zorla mı seyrettiriyorlar bu filmi?
    Bende severek izliyorum bu diziyi ve bu güne kadar etkisinde kalıp sokağa çıkmadım veya özenmedim.
    Kaldırılması bence yanlış.
    Bu gün televizyondan kaldıralım, yarın sinemalardan peki ya öbürgün ne olacak. Yılışık programlarımı izleyeceğiz yani.
    Dediğim gibi uzaktan kumanda insanların elinde....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence rtük çifte standart yapıyor ve kaldırılması gereken daha kötü diziler vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kurtlar vadisi

Bu diziyi yayından kaldıranları şiddetle kınıyor, tekrar konması için kampanyada biz de varız diyoruz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar benim fikrim türkiyede insanlar uyumuyor herkes kimin kimlerin ne mal olduğunu biliyor doğuda neler yaşandığını kimse bilmezmiş gibi hınclarını diziden cıkarıyolar bunlar asıl katillerdir ben doğuda 1 yıl kaldım askerde bilirim her türlü pisliğini yazıkki gencecik fidan gibi genclerimiz harcanıyor gercekleri böyle susturamazlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende katılıyorum arkadaslar becede ne yapacaklar bakalım GÜMBÜR GÜMBÜR GELECEK 60.cı hükümet milliyetçi hareket.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belki ileride Kurtlar Vadisi-SANSÜR adlı bir dizi yada sinama filmi çekilirse ozaman anlarız neyin ne olduğunu, kimlerin rahatsız olduğunu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dizinin yayından kaldırılmasını istemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KURTLARDAN KARİKATÜRLÜ TEPKİ

BUGÜN PANA YARIN SANA

Sayfa 16/24 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri