Aslında bir de olaya şu yönden bakalım. Bu dizi terör üzerine. RTÜK korkmuş olamaz mı? Ben kalkmamasını istiyorum ama bir de bu yönden bakmak lazım.
Aslında bir de olaya şu yönden bakalım. Bu dizi terör üzerine. RTÜK korkmuş olamaz mı? Ben kalkmamasını istiyorum ama bir de bu yönden bakmak lazım.
tam destek veriyorum neden kaldırıldıki anlayamıyorum türk milleti bu kadar aciz kalmamıştı
Kumanda insanların elinde değilmi arkadaşlar, beğenmeyen, istemeyen seyretmez. Zorla mı seyrettiriyorlar bu filmi?
Bende severek izliyorum bu diziyi ve bu güne kadar etkisinde kalıp sokağa çıkmadım veya özenmedim.
Kaldırılması bence yanlış.
Bu gün televizyondan kaldıralım, yarın sinemalardan peki ya öbürgün ne olacak. Yılışık programlarımı izleyeceğiz yani.
Dediğim gibi uzaktan kumanda insanların elinde....
bence rtük çifte standart yapıyor ve kaldırılması gereken daha kötü diziler vardır.
Bu diziyi yayından kaldıranları şiddetle kınıyor, tekrar konması için kampanyada biz de varız diyoruz...
slm arkadaşlar benim fikrim türkiyede insanlar uyumuyor herkes kimin kimlerin ne mal olduğunu biliyor doğuda neler yaşandığını kimse bilmezmiş gibi hınclarını diziden cıkarıyolar bunlar asıl katillerdir ben doğuda 1 yıl kaldım askerde bilirim her türlü pisliğini yazıkki gencecik fidan gibi genclerimiz harcanıyor gercekleri böyle susturamazlar....
bende katılıyorum arkadaslar becede ne yapacaklar bakalım GÜMBÜR GÜMBÜR GELECEK 60.cı hükümet milliyetçi hareket.
belki ileride Kurtlar Vadisi-SANSÜR adlı bir dizi yada sinama filmi çekilirse ozaman anlarız neyin ne olduğunu, kimlerin rahatsız olduğunu...
dizinin yayından kaldırılmasını istemiyorum
KURTLARDAN KARİKATÜRLÜ TEPKİ
BUGÜN PANA YARIN SANA
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri