teşekkürler serkan yılmaz .ama önceki mesajlarımda o buton yoktu.
Teşekkur: 0
teşekkürler serkan yılmaz .ama önceki mesajlarımda o buton yoktu.
okey beyler kusura bakmayın benhiç dikkat etmemişim o yüzden farketmemişim
ben sadece sitede görevli olanlar düzeltiyor diye bilyordum.
onu biliyorum .bende başka sitede mod.luk yapıyorum .ama pek fazla girdiğim yok o siteye buraya daha fazla giriyorum.başkalarının mesajlarını orada düzenleyebiliyorum
elin ........ tatli geliyor amerikan filmlerindeki milliyetcilik olmuyoda bizimki mi milliyetciligi körüklüyo daha nediyeyim distakiler sömürüyo bide icimizdekiler sömürüyo ama uyanisimiz kurtlar vadisi olmadanda olur bir gün .....kaldirilmasin sesimizi duyan Türkiye vatandasini hice sayan ´`yetkisiz yetkililer``
tam destek veriyorum neden kaldırıldıki anlayamıyorum türk milleti bu kadar aciz kalmamıştı
Kumanda insanların elinde değilmi arkadaşlar, beğenmeyen, istemeyen seyretmez. Zorla mı seyrettiriyorlar bu filmi?
Bende severek izliyorum bu diziyi ve bu güne kadar etkisinde kalıp sokağa çıkmadım veya özenmedim.
Kaldırılması bence yanlış.
Bu gün televizyondan kaldıralım, yarın sinemalardan peki ya öbürgün ne olacak. Yılışık programlarımı izleyeceğiz yani.
Dediğim gibi uzaktan kumanda insanların elinde....
bence rtük çifte standart yapıyor ve kaldırılması gereken daha kötü diziler vardır.
Bu diziyi yayından kaldıranları şiddetle kınıyor, tekrar konması için kampanyada biz de varız diyoruz...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri