bu ülkede neler oluyor bizimde bilmek hakkımız böyle sansür bilmem neymiş bunlarla bir yere varılmaz yayından kaldırılmasını kınıyorumm![]()
bu ülkede neler oluyor bizimde bilmek hakkımız böyle sansür bilmem neymiş bunlarla bir yere varılmaz yayından kaldırılmasını kınıyorumm![]()
kurtlar vadisinin tabiki yayınlanması çok istiyoruz yaşasın türkiye cumhuriyeti
arkadaşlar bende sizlerle aynı fikirdeyim bu dizinin izlenmesi gerekli bırakın bu dizileri o kadar tv yayınlarında sakınca yokta bu dizide ne sakınca var o kadar tv kanallarında orası burası acık yok onunla yatmış bu bunula yatmış magazinlerinden kına geldi,rtük adaletli davranmıyor bence kınıyorum. Ha olay geclerin etkilenmesimi bırakın yaa. kan emen vampir, kırıcı, yıkıcı,patlayıcılı bir cok yabancı sinamalar var ya bunlara ne demeli tamam adaletse bunlarda genclere zarar veriyor hadi engellesin rtük
ben izlenmesi gerekli diyorum...
Konu orojenez tarafından (19-02-2007 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: link hatılatma ve destek için
28235 oldu bile
haydi arkadaşlar yüklenin sizde hep beraber daha da yükseltelim
Konu orojenez tarafından (19-02-2007 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.
ben ce cok güzeldi ben bir köprü izliyorum birde bu izlerdim kaldırılmasa iyi olurdu
Bu dizi yayından kaldırarak engellenemez.Saçma sapan birsürü dizi varken konusu güzel bir dizi olan kurtlar vadisi yayınlanmalı...
Oylama Sonuçları
KURTLAR VADİSİ TERÖR YAYINI DEVAM ETSİN Mİ...?
HAYIR YAYINLANMASIN 1403 oy. (4.87 %)
EVET YAYINLANSIN 27430 oy. (95.13 %)
Toplam Oy: 28833
Amerika her filminde kendi milliyetçiliini ve yaptıklarını bizlere empoze ederken kimsenin gıkı çıkmıyor. Biz bir şeyler yapınca yo hayır siz yapamazsınız. Birde herhalde bu ülkede yaşayıp torağını sömürenlere ne demeli. işte bunlar bu dizi ile ortaya çıkarılır diye korkularından yayından kldırılmasını için çaba sarf ediyorlar.
Aradaşlar RTÜK e bu telefodan ulaşarak tekrar yayınlanmasını isteyin.
444 1 178
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri