28235 oldu bile
haydi arkadaşlar yüklenin sizde hep beraber daha da yükseltelim
28235 oldu bile
haydi arkadaşlar yüklenin sizde hep beraber daha da yükseltelim
Konu orojenez tarafından (19-02-2007 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.
ben ce cok güzeldi ben bir köprü izliyorum birde bu izlerdim kaldırılmasa iyi olurdu
Bu dizi yayından kaldırarak engellenemez.Saçma sapan birsürü dizi varken konusu güzel bir dizi olan kurtlar vadisi yayınlanmalı...
Oylama Sonuçları
KURTLAR VADİSİ TERÖR YAYINI DEVAM ETSİN Mİ...?
HAYIR YAYINLANMASIN 1403 oy. (4.87 %)
EVET YAYINLANSIN 27430 oy. (95.13 %)
Toplam Oy: 28833
Amerika her filminde kendi milliyetçiliini ve yaptıklarını bizlere empoze ederken kimsenin gıkı çıkmıyor. Biz bir şeyler yapınca yo hayır siz yapamazsınız. Birde herhalde bu ülkede yaşayıp torağını sömürenlere ne demeli. işte bunlar bu dizi ile ortaya çıkarılır diye korkularından yayından kldırılmasını için çaba sarf ediyorlar.
Aradaşlar RTÜK e bu telefodan ulaşarak tekrar yayınlanmasını isteyin.
444 1 178
türkiyenin gerçeklerini niye gizlemeye çalışıyorlar anlamıyorum dizi tekrar yayınlansın
kurtlar vadisinin tabiki yayınlanması çok istiyoruz
Neden korktular acaba, terörün hortlayacağından mı, tırmanacağından mı, yurt içi ve dışında bulunan bölücülerden gelecek tepkilerden mi..... Neden kardeşim neden, zaten terörün içindeyiz ve mücadelemizi veriyoruz, bırakın da yaşadıklarımızı dile getiren böyle güzel dizileri doya doya izleyelim. İçinize sinmeyen nedir, bu dizide? Bunu yasaklayanların kanından şüphe duyarım. Neymiş Samast' lar çoğalırmış; o zaman eğitin bu milleti, gelir seviyesini yükseltin, iş güç sahibi yapın, eline tutuşturulacak paraya tenezzül etmesin. İçinde öldürme arzusu olanı hiç bir şekilde önleyemezsin ki. Hadi diziyi engelledin, interneti de engelleyin de görelim. Boş işlerle uğraşıyorsunuz, boooooooooooooş!......
yayından kaldırılması çok sacma tvlerde o kadar silahlı filim varken daha başlamadan kaldırılması siyasi olmalıdır
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri