REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 22/24 İlkİlk ... 12131415161718192021222324 SonSon
233 sonuçtan 211 ile 220 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Terör Destek Topici(sadece destekleyenler mesaj yazsın)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar bence hiç geregi yoktu baştaki büyüklerin hezimeti bunlar artık insanlarımız neyin gerçek neyin yalan oldugunu görsünler nice şehitler verdik bu vatan için zaten devletin rütük le engellicegi tek filim kurtlar vadisi terör bence bu dizi kaldırılmamalı dahda önemlisi hotbort uydusu üzerinden bir kanalla anlaşıp filimi vermeleri lazım yapacakları antlaşma olacak benim fikirim budur ama insallah olur seyrederiz
    insanşlarımızda daha iyi aydınlanmış olur kuzucuklar mehmetcikler nasıl kurban oluyo görsünler herşey kurtlar vadisi terörde ??????????
    inşallah dediğim gibi olur.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

filmle uğraşaçaklarına hergün tv hdp lilerin ve diyarbakır belediye başkanının konuşmalarını en az yüzdefa tekrarkamasınlar adamların meydan okumalarına cevap verebilen iktidar mensubu görebilen var mı adamlara karşı bu müsamanın bir nedeni mi var bu film den daha kötüleri hergün bu MİLLETE sunuluyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk bölümü biraz abartılmış olamasına ramen

genede bütün kalbimle dizinin geri gelimesini bekliyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Ben bu tür saçma sapan mazeretler uydurulupta bir dizinin yayından bilmem şu sebepten bilmem bu sebepten kaldırıldığına bilmem neremle gülerim
    asıl gerçek olan halkın gerçekleri öğrenmesini engellemekten başka ne olabilirki bu tüm dünyanın ağzından salyalar akarak baktığı güzel TÜRKİYEMİZİ dedelerimiz olan kürdü lazı alevisi çerkezi sünnisi türkü elele vererek kurmadımı şimdi nerden çıkartılıyorki böyle saçma sapan laflar hemide kürtnen terör örgütü pkk nın aynı şekilde değerlendirilmesi akıla ziyanlıktan başka nedirki.
    Eğer bürokratlar gerçekten doğru birşeyler yapmak istiyorlarsa halkın yüzde doksanbeş inin tek eğlencesi olan televizyondan paparazileri gerçek şiddet içeren amerikan filmlerini engellesinler hergün tv yi açtığımızda üstte bir yazı tv de ilk kez adı altında kendi ülkelerinde satılmıyan seyredilmiyen filmleri sanki çok önemli bir şeymiş gibi sunmaları yokmu anlamı ne o filmlerin kocaman bir sıfır değilmi heleki geçmişde başaramıyıpta vietnamda bozguna uğrayıpta şimdi ise sanki büyük zaferler kazanmışcasına allayıp pullayıp tüm dünyaya bir kahraman mışlar gibi gösteriyorlar.bunun yanında bilim kurgu adı altında çocuklarımıza hayal ürünü saçmalıklarını serettirip beyin yıkama yapmıyorlarmı?
    eğer toplumu düşünen sözüm ona kişi ve kurumlar bunları engellesinler .
    Evet tv de bir veya iki tane güzel dizilerde var onuda seyircileri uzaklaştırmak için özet adı altında geçmiş bölümü tekrarı yayınlamıyorlarmı ya daha neler var neler yazılacak bu ahkam kesenler biraz kafalarını kumdan çıkartıpda etrafına baksınlar eğer bunları biliyoruz diyorlarsa onlara ticaret hayatında başarılar dilerim ama halkın tek eğitim eğlencesi olarak gördüğü programlara azda olsa saygılı olmalarını isterim çünkü bizler nelerin seyredilir nelerin seyredilmez olduklarını onlardan daha iyiyi biliriz .
    geçmişden ve şu anda yaşanan lardan ders almıyanlar gelecekten birşey beklemesinler.
    Kısacası saçma sapan mazeretler uydurupda halkın düşüncelerini hiçe sayanları bende hiçe sayıyorum ve kınıyorum.
    Konu vartic tarafından (07-03-2007 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence kaldırılmamalıdır.Herkes hayatın gerçeklerini biliyor zaten buna gelinceye kadar tv kanallarıda neler gösterildiğine baksınlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorumlarımızı yaptık ama diziyle ilgili gelişmelerden haberi olan var mı ? yani ne şekilde yayınlanacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyedeki bazı gerceklerin ögrenilmesi istenmiyor olay bu kadar basit arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeter bukadar sansür Hani medya özgürlüğü Hani insan hakları kime neki kimin ne izlediğinden İnsanların Rütük kolayına gidiyo kötü örnek olabilecek proğramları insan kendisi seçer ve yönetir ama kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz Eğer kötü örnek olacağını düşünüyorsa ebeveynler çocuklarını kısıtlasınlar bütün herşey burdan başlıyo yetersiz anne baba ve büyükler.Bu sansürü desteklemiyorum DİZİ oynatılsın İNSANLAR İSTEDİĞİNİ İZLESİN.YAZIKLAR OLSUN RTÜK'E UĞRAŞACAK BAŞKA BİŞEY BULAMADI.Onlar gitsinler haber medyalarını kısıtlasınlar
    Adamlar neredeyse türk uygarlığını yokeden röpörtajlar yapıyor....Arkadaşlar bu konu benim için iyi oldu ayrıca bana özel mesaj olarak bu konuya davet eden SERKAN YILMAZ'ADA TEŞEKKÜR EDERİM. Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu diziye karşı olduklarını hızla karşı kampanya ileduyuranlar ve bunları kaale alanlar Diyarbakır B.B.Bşk.nın nerdeyse devletimizi tehdide varan beyanları karşısında neden susarlar?! Yoksa bu hiyanete ortakmıdırlar? Keser döner, sap döner...Kim bunlara destek oluyorsa er-geç hesap vereceğini unutmasın... Bu diziye kimler karşı şöyle bir bakın: PKK ,DİYABAKIR BLD.BŞK. , APO VE İŞBİRLİKÇİLERİ!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı hlgul Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu diziye karşı olduklarını hızla karşı kampanya ileduyuranlar ve bunları kaale alanlar Diyarbakır B.B.Bşk.nın nerdeyse devletimizi tehdide varan beyanları karşısında neden susarlar?! Yoksa bu hiyanete ortakmıdırlar? Keser döner, sap döner...Kim bunlara destek oluyorsa er-geç hesap vereceğini unutmasın... Bu diziye kimler karşı şöyle bir bakın: PKK ,DİYABAKIR BLD.BŞK. , APO VE İŞBİRLİKÇİLERİ!
    Selamün aleyküm sayın Türkoğlu çok güzel yazmışsın seni bütün kalbimle
    destekliyorum. Diziye karşı gelen en büyük gücü unutmussun .....................bunlar jandarma ile polisin elinden yetkiyi alan güçlerdir. Saygılar başarılar TÜRKOĞLU

Sayfa 22/24 İlkİlk ... 12131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri