Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 24/24 İlkİlk ... 1415161718192021222324
233 sonuçtan 231 ile 233 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Terör Destek Topici(sadece destekleyenler mesaj yazsın)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar normalde kurtlar vadisi dizisini hiç seyredemedim.
    yalnız çevremden aldığım duyumlar ve seyretttiğim sinema filmini çok beğendim.
    yeni dizinin yayından kaldıran zihniyet TÜRKİYE de MİLLİYETÇİLİK in gelişmesini istemeyen zihniyettir.
    maalesef bütün yayın organlarımızda bu zihniyetteki insanların elinde
    Gençliği biraz olsun milliyetçi düşünceye itebilecek tek olay basından geçer.
    Amerika ve diğer ülkeler bu tip film ve dizileri özellikle devlet kanalı ile sponsor olurken maalesef bizdekiler hiç bir destekleri olmadığı gibi köstek olmaya çalışıyor.
    hayatımda hiç MHP ye oy vermediğim halde sadece yapılan bu olaylardan dolayı MHP ye oy vermeyi düşünmeye başladım.

ÖNCE DEVLET MİLLİYETÇİLİK sonra EKMEK AŞ
    ekonomik bahanelerle gençliğin nefsini köreltmeye çalışıyorlar maalesefde başarıyorlar.
    bu ve buna benzer etkinliklerle gençliği biraz olsun düşünmeye çalışıldığından dolayı tamamen destekliyorum.

yapılabilecek bütün çalımalarada katılmaya desteklemeye söz veriyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayene53 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar normalde kurtlar vadisi dizisini hiç seyredemedim.
    yalnız çevremden aldığım duyumlar ve seyretttiğim sinema filmini çok beğendim.
    yeni dizinin yayından kaldıran zihniyet TÜRKİYE de MİLLİYETÇİLİK in gelişmesini istemeyen zihniyettir.
    maalesef bütün yayın organlarımızda bu zihniyetteki insanların elinde
    Gençliği biraz olsun milliyetçi düşünceye itebilecek tek olay basından geçer.
    Amerika ve diğer ülkeler bu tip film ve dizileri özellikle devlet kanalı ile sponsor olurken maalesef bizdekiler hiç bir destekleri olmadığı gibi köstek olmaya çalışıyor.
    hayatımda hiç MHP ye oy vermediğim halde sadece yapılan bu olaylardan dolayı MHP ye oy vermeyi düşünmeye başladım.

ÖNCE DEVLET MİLLİYETÇİLİK sonra EKMEK AŞ
    ekonomik bahanelerle gençliğin nefsini köreltmeye çalışıyorlar maalesefde başarıyorlar.
    bu ve buna benzer etkinliklerle gençliği biraz olsun düşünmeye çalışıldığından dolayı tamamen destekliyorum.

yapılabilecek bütün çalımalarada katılmaya desteklemeye söz veriyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Ankara'dan selamün aleyküm Türkoğlu seni canı gönülden yürekten destekliyorum.30 senedir içindeyim,yalnız bu kadar açık olma kendini seçimlere sakla Türkoğlu Unutma bu vatan Türklerindir.
    Allah Türk'ü Korusun Ve Yüceltsin. Saygılar Türkoğlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni Kurtlar vadisi pusu çıktıgından bu toıpice gerek kalmadı
    Konu Kapatılmıştır!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 24/24 İlkİlk ... 1415161718192021222324

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri