Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/24 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
233 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Terör Destek Topici(sadece destekleyenler mesaj yazsın)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu diziyi kaldıranı daga kaldıracagım orda özel olarak seyrettirecegim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurtlar vadisi bu dizisiyle, çoğu konuları ele almıştır ve bence bazılarının korkusu yüzünden kaldırmak istiyorlar. Bence kaldırılmasın, neden kaldırıyorlarki?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu diziyi kaldırılmasını diğer televizyon kanalları retingi düşmesi ve terör örgütü yandakçılarının işlerine gelmesinden dolayı kaldırılmasını istediler .. bizde rtürkü telefon yağmuruna tutup desteklerimizle onları bunaltalım rtürkün numarası
    4441178 herkesi desteğe davet ediyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tako 2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu diziyi kaldıranı daga kaldıracagım orda özel olarak seyrettirecegim
    işte mafyaya ne kadar meraklı olduğumuzun ıspatı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaslar ben bu dizinin yayınlanmasından yanayım eger bu ülkede basın özgürlüğü varsa vede burası demokratik bir ülkeyse yayınlamasında bir sakınca göremiyorum bakan baksın bakmak istemeyen kanalını degiştiriverir olur biter lütfen beyler 21ci yüzyıldayız ottan cöpten seyler için binlerce seyirci kitlesi olan bir dizi yayından kaldırılamaz bu görüşler beni baglar herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kalkmamalı diyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kurlar vadisi normal dizide devletin birçok açığını ortaya döktü.
    bununla çok rahatsız olanlar ve yerler oldu onu sansürleyene kadarda birçok kirli çamaşır ortaya dökülmüştü. bu seferde aynısı olacağını biliyorlar ve daha önceden tedbir alıyorlar.
    bahaneleride TÜRK-KÜRT ayrımı olur diyorlar niye biz bu ülkede kürt kökenli kardeşlerimizle yıllardır aynı kaptan yemek yemedikmi aynı tastan su içmedikmi
    bu konuyu öne sürmeye çalışanların bence KÜRT-TÜRK ayrım zihniyeti vardır kafalarında.
    yani anlayacağınız türküye üzerinde yine bir oyunlar oynanmaya başladı ama kokusu yakında çıkar.
    bıraksınlarda bakalım ayrım yapıyormu dizi daha seyretmeden nereden biliyorlar aceba ayrım yapılacağını belkide dizide terör konusu amerikaya bağlanacak.
    haaa gerçi oda mesele biz amerika uşağıyızya onlarda darılırlar.SAYGILARIMLA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

arkadaşlar,dizi ülkemizin gizli gerçeklerini yansıttığı için destekliyorum..:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Bu ülkeye zararı olan insan görünümündeki şeyler, duy sesimizi, kan dökmek ise daha fazla kan olan filimler, diziler geldi geçti, gıkınız çıkmadı. Elin PKK lıları harıl harıl film çekiyorlar, soracak olursan kendi filimlerini, kendi yaşanılarını çekiyorlar. Peeh. ZORUNUZA gidiyor biliyoruz ve üzerinize bilerek geliyoruz. Biz bu vatanı gerçekten hayatı pahasına seven insanlarız. Bunların yüzüne gülen o saygıdeğer şahsiyetlerin, gelmiş geçmiş ve şimdiki zamandaki siyasetçiler, sırf oy için karşı çıkıyorsanız, UNUTMAYIN BİZDE OY VERİYORUZ.
    Sevmeyenden çok seven var. Dizide yok efendim şiddet konusu, yok efendim gençlere uygunsuz oluyor diye partaval atmayın, Amerikan, hıristiyanlık sempatizanı ve daha çok şiddet-kan içeren filimler var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında bir de olaya şu yönden bakalım. Bu dizi terör üzerine. RTÜK korkmuş olamaz mı? Ben kalkmamasını istiyorum ama bir de bu yönden bakmak lazım.

Sayfa 3/24 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri