Medyada sansürün her türlüsü yasaktır ve rtük'ün yaptığı bu olayın hiçbir kanuni dayanağı yoktur.İsteyen istediğini izler kimsenin özgürlüğü kısıtlanamaz..
Medyada sansürün her türlüsü yasaktır ve rtük'ün yaptığı bu olayın hiçbir kanuni dayanağı yoktur.İsteyen istediğini izler kimsenin özgürlüğü kısıtlanamaz..
kalkmamalı diyorum...
bencede kalkmamalı sansürcü zihniyeti kınıyorum
kesinlikle kalmamalı gerçekleri gösteren bir diziyi kaldıracaklarına gitsinler o zaman diğer kanallarda töre dizilerinide kaldırsınlar onlarda insanlara kötü örnek oluyor.
allahından bulsunlar
bazılarının çamaşırları çok kirli heralda desteğe devam
böyle saçmalık mı olur kardeşim. rtük gitsin abuk sabuk programları yayından kaldırsın önce
Arkadaşlar bu dizinin yayından kalkmasını bende istemiyorum. Çünkü bu dizi gerçeklerini yansıtıyor. Bu dizinin yayından kaldıran gizli ellerin elleri kırılsın.
arkadaşım bu dizi AMERİKAYI KALKINDIRMA PARTİSİNİ kızdırmıştır çünki bu dizi insana vatan sevgizsini öğretiyor amerika sevgisini değil bence o yüzden kaldırıldı
çünki bu ülkede kuvayi milliyeciler sevilmiyor avrupaya amerikaya uşaklığı benimseyenler seviliyor.ben mardinde askerlik yaptım ve bu olayları yaşadım kurtlar vadisi ekibi tamamen doğruları yansıtmıştır .VE TÜRK KÜRT LAZ ÇERKEZ KARDEŞTİR BUNLARI AYIRANLAR KALLEŞTİR
ALLAH'A EMANET OLUN
Konu kanki tarafından (17-02-2007 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatası
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri