korkaklar inanır böyle maskaralıklara bu ülkede bu olaylar olmadımı nolduda diziyi kaldırıyorsunuz oy kaybıyla tabiki bence çok yanlış yaptılar şimdi daha çok oy kaybedecekler çünkü ben 7 oyumla bu diziyi yayından kaldıranlara sandıkta cevap verecem
korkaklar inanır böyle maskaralıklara bu ülkede bu olaylar olmadımı nolduda diziyi kaldırıyorsunuz oy kaybıyla tabiki bence çok yanlış yaptılar şimdi daha çok oy kaybedecekler çünkü ben 7 oyumla bu diziyi yayından kaldıranlara sandıkta cevap verecem
arkadaşlar bence de bu dizinin kaldırlması rütük mütük değil kanımca TÜRK MİLLETİNİN milli duygularını körükleyeceğini ve yapılan yanlışların vede oynanan oyunların ortaya çıkacağından korkan bazı üç beş kişinin koltuk korkularıdır çünki millete en iyi yayın organının tv olması hele birde sevilen merakla takip edilen bir dizinin milletin onlara karşı düşüncelerini kabartacağından korkdukları için yayından kaldırdılar tahminimce.Ama unuttukları bir olay varkı KORKUNUN ECELE faydası yoktur bir gün gelecek hesap vereceklerdir heseflede kınamaktayım yapılan bu olayın yaptıkları eşkiyalıktır bence
Adminim bu kadar desteğin olduğu forumada, aklı eksik olanlar sansür koymasın? Bu teröre giden 300 milyar doların hangi tosunların cebine gideceği biraz olsun açıklığa kavuşacağı için ürkmüş olmasınlar? Ne yazıkki benden yana olmayan bana karşıdır sloganını edinen bu hükümette buna çanak tutuyor.
konuyu siyasi tartışmaya dönüştürmeyelim
ne gerek var kurtlar vadisi yerine kan uykusunu izledik. ardında uçan kuş saçmalığını.(tabi ki izlemedim) dizinin ardından böyle programlar yayınlanacak sa dizi yayınlansa ne olur. haftada 150-200 saat ahlak dejenenarosyonu yayınlanıp hiç biri görülmezken. haftada bir saatlik bir yayının kaldırılması kafalardaki art niyeti açıkça ortaya koyuyor.hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir.rtük başkanı daha düne kadar ankaradan bildiren kanal 7 ye bağlı bir muhabirdi nasıl olduda rtük başkanı oldu sanıyorsunuz. özel emirleri yerine getirmeyecekse başkan yapılırmıydı hiç. bence bu ak partiden bilinecek ve geçen zamanda kaybetmediği oyun misliyle fazlasını bu yüzden kaybedecek.
ya benim anlamadığım nerdeyse her yerde kaldırılmasın deniliyor ama gerçektende kaldırılmış.ben yalan söylemeyim sırf gençlere kötü örnek olduğu için kaldırılmasını istemiştim.ama her yerde kaldırılsın oyu çok azdı ve kaldırılmasının ezici bir üstünlüğü vardı.peki bütün halk kaldırılmasın derken bu dizi nasıl kaldırıldı !!! sizce rtük içinde neler dönüyor? şimdi oyumu geri aldım.sırf bu adaletsizlik yüzünden.kalkmaması gereken bir dizinin halkın kalkmamasını istediği halde yayından kaldırıldığı için şimdi protesto ediyorum.oyum sizden yana arkadaşlar.napalım gençlerin ö kötü olaylarını göreceğiz ama ortada büyük haksızlık var.bunu çözmeliyiz.peki arkadaşlar şimdi biz hep bareber olup oy toplayıp rtük e göstersek sizce kabul ederlermi?bence rtük içinde bişiyler dönüyor.yada dolaylı yönden bazı akıllı insanlar bu dizinin yayınlanmaması için baskı yapıyor.neyse zamanla göreceğiz...
Acaba diziyi şöyle yada böyle izlememizi engellemeyi başarabilirler mi?:49:
ENGELLEYEMEZLER KANIMCA![]()
ÇAKKIDI ÇAKKIDI İZLERİZ WALLA, cd den izleriz, sinemada izleriz,
ve bu engeleyenleri hoppidi hoppidi hoplatırız biz.
Hergün değişik kanallarda amerikanın vietnamla yaptığı savaş filmleri rambonun serisi hergün yayınlanırken bilmem hangi manken amerikaya gidip sperm bankasın sperm alıp hamile kalırken tv lerde bunlar boy boy yayınlanırken hergün tv lerde yok kim kimi aldattı kim nasıl frikik verdi kim kime tost ısmarladı bunlar serbest iken bizim doğuda askerlerimiz polislerimiz sehit olurken btün bu gerçekleri ekranlara yansıtan bu diziyi sansürleyen beyinciklere itafen bir mesajdır.Ayrıca burdan RTÜK ve HÜKÜMETE sesleniyorum.Bize daha ne kadar sperm bankasından spermalıp hamile kalan mankenleri izlettireceksiniz.Hergün Sabah sabah sedaları görmekten gına geldi.Bu saçmalığa bir son verin.
TÜRK olmaktan niye bu kadar korkuyorsunuz!!...
Bu Ülkeyi Kim Yönetiyor....Arkadaşlar bilen var mı?Türklerin yönettiğini zannetmiyorum.Eğer öyle olsaydı bu diziye karşı çıkan üç-beş hainin dediği değilde diziye yürekten gönül veren öz be öz Türklerin dediği olur ve diziyi yayından kaldırmaya kimsenin gücü yetmezdi.şiddet diyorlar,gençleri çetelere özendiriyor diyorlar hatta liselerdeki kavgaların sorumlusu olarak bile bu diziyi gösteriyorlar..Arkadaşlar uyumayalım!....Yıllarca bizlere şiddetin daniskasının olduğu Amerikan filimlerini seyrettirdiler.Bu filimlerde Mafia dan tutunda çetelere kadar her şey yokmuydu.O başından sonuna Amerikan propagandası yapan,kan vahşet şiddet kokuşmuşluk şerefsizlik namussuzluk dolu diziler,filimlert serbest oysa benim hiç değilse en azından Türk örf ve adetlerini tekrar bize gösterdiğine inandığım Kurtlar Vadisi yasak öyle mi?Ha siktirin ordan....Biraz amiyane bir tabir olduysa kusura bakmayın ama bu tabir bile onlar için çok az....Bu memlekette saygısızlığın,itliğin,şerefsizliğin hatta bahsedilen liseli kavgalarının esas sebebi Özal dönemindeki serbestlikten sonra Hayat Ağacı ile başlayarak bu toplumun hayatına giren kimin şeyi kimin şeyinde belli olmayan ve bu toplumun ahlak yapısını,aile yapısını bozan dizilerdedir.Onlara gücünüz yetmedi de bizim özbe öz Türk olan dizimize mi gücünüz yetti?Yüreğiniz varsa bu dizileri ve filimleri de yasaklasanıza...Ama yasaklayamazsınız çünkü emir büyük yerden geliyor öyle değil mi?Ama siz istediğinizi yapın...Türk uyanıyor!!!....Uyuduğu gaflet uykusunun nerelere vardığını artık görmeye başladı.Ve uzak olmayan bir gelecekte tekrar gücünün farkına varacak ve işte o zaman bu vatana ihanet edenlerin ne olacağını Allah ömür verirse hep birlikte göreceğiz...Son olarak şunu söylemek istiyorum;dizinin yayınlanacağı fakat yayınlanamadığı gece Osman Pamukoğlu Paşa'nın anılarından oluşan "KAN UYKUSU" yayınlandı.Yürekleri yetseydi de bunu da yayından kaldırsaydılar...Ama -yine amiyane bir tabir kullanıcam- "SIKMADI".....Sonuç olarak bizler bu şekilde biz bu diziyi seyretmeye çalışacaz.Ancak bu dizi aleyhinde propaganda yapanlar da kimlere hizmet ettiklerini bir düşünsünler....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri