Bu Ülkeyi Kim Yönetiyor....Arkadaşlar bilen var mı?Türklerin yönettiğini zannetmiyorum.Eğer öyle olsaydı bu diziye karşı çıkan üç-beş hainin dediği değilde diziye yürekten gönül veren öz be öz Türklerin dediği olur ve diziyi yayından kaldırmaya kimsenin gücü yetmezdi.şiddet diyorlar,gençleri çetelere özendiriyor diyorlar hatta liselerdeki kavgaların sorumlusu olarak bile bu diziyi gösteriyorlar..Arkadaşlar uyumayalım!....Yıllarca bizlere şiddetin daniskasının olduğu Amerikan filimlerini seyrettirdiler.Bu filimlerde Mafia dan tutunda çetelere kadar her şey yokmuydu.O başından sonuna Amerikan propagandası yapan,kan vahşet şiddet kokuşmuşluk şerefsizlik namussuzluk dolu diziler,filimlert serbest oysa benim hiç değilse en azından Türk örf ve adetlerini tekrar bize gösterdiğine inandığım Kurtlar Vadisi yasak öyle mi?Ha siktirin ordan....Biraz amiyane bir tabir olduysa kusura bakmayın ama bu tabir bile onlar için çok az....Bu memlekette saygısızlığın,itliğin,şerefsizliğin hatta bahsedilen liseli kavgalarının esas sebebi Özal dönemindeki serbestlikten sonra Hayat Ağacı ile başlayarak bu toplumun hayatına giren kimin şeyi kimin şeyinde belli olmayan ve bu toplumun ahlak yapısını,aile yapısını bozan dizilerdedir.Onlara gücünüz yetmedi de bizim özbe öz Türk olan dizimize mi gücünüz yetti?Yüreğiniz varsa bu dizileri ve filimleri de yasaklasanıza...Ama yasaklayamazsınız çünkü emir büyük yerden geliyor öyle değil mi?Ama siz istediğinizi yapın...Türk uyanıyor!!!....Uyuduğu gaflet uykusunun nerelere vardığını artık görmeye başladı.Ve uzak olmayan bir gelecekte tekrar gücünün farkına varacak ve işte o zaman bu vatana ihanet edenlerin ne olacağını Allah ömür verirse hep birlikte göreceğiz...Son olarak şunu söylemek istiyorum;dizinin yayınlanacağı fakat yayınlanamadığı gece Osman Pamukoğlu Paşa'nın anılarından oluşan "KAN UYKUSU" yayınlandı.Yürekleri yetseydi de bunu da yayından kaldırsaydılar...Ama -yine amiyane bir tabir kullanıcam- "SIKMADI".....Sonuç olarak bizler bu şekilde biz bu diziyi seyretmeye çalışacaz.Ancak bu dizi aleyhinde propaganda yapanlar da kimlere hizmet ettiklerini bir düşünsünler....