REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/24 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
233 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Terör Destek Topici(sadece destekleyenler mesaj yazsın)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçeklerden kaçılmaz sonuna kadar kurtlar vadisi..çok yakında dizimizi geri alacağız.çükü Türkiyede taraflı tarafsız dün gece her kes bu sansure karşı cephe almış durumda.bunda abd nın de parmağı yoksa adımı değiştiririm.zaten fılm gosterıme gırdıgı zaman ıyıce gıcık oldular.şimdi terör konusu ve kurt sorunları.hanı nerede abd nın yapacagı operasyon.hukümet anca bıze söz verdıler yapacakalr desın abd pkk kampına sozde baskın yapıp hal hatrı sorup bı eksığınız var mı demekden baska ne yapar?böyle bır dızınınde onlara verecegı manevı baskıyı hesaba katıp basbakını da arayıp yayından kalkması ve turkıyede adb karsıtı bır kurtlar vadısının sona ermesını ıstedıler bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

RTÜK kendini hükümet politikası doğrultusunda 3-5 vatan haini çapulcuya sattı söylenecek fazla bir şey yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Jericho Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Ülkeyi Kim Yönetiyor....Arkadaşlar bilen var mı?Türklerin yönettiğini zannetmiyorum.Eğer öyle olsaydı bu diziye karşı çıkan üç-beş hainin dediği değilde diziye yürekten gönül veren öz be öz Türklerin dediği olur ve diziyi yayından kaldırmaya kimsenin gücü yetmezdi.şiddet diyorlar,gençleri çetelere özendiriyor diyorlar hatta liselerdeki kavgaların sorumlusu olarak bile bu diziyi gösteriyorlar..Arkadaşlar uyumayalım!....Yıllarca bizlere şiddetin daniskasının olduğu Amerikan filimlerini seyrettirdiler.Bu filimlerde Mafia dan tutunda çetelere kadar her şey yokmuydu.O başından sonuna Amerikan propagandası yapan,kan vahşet şiddet kokuşmuşluk şerefsizlik namussuzluk dolu diziler,filimlert serbest oysa benim hiç değilse en azından Türk örf ve adetlerini tekrar bize gösterdiğine inandığım Kurtlar Vadisi yasak öyle mi?Ha siktirin ordan....Biraz amiyane bir tabir olduysa kusura bakmayın ama bu tabir bile onlar için çok az....Bu memlekette saygısızlığın,itliğin,şerefsizliğin hatta bahsedilen liseli kavgalarının esas sebebi Özal dönemindeki serbestlikten sonra Hayat Ağacı ile başlayarak bu toplumun hayatına giren kimin şeyi kimin şeyinde belli olmayan ve bu toplumun ahlak yapısını,aile yapısını bozan dizilerdedir.Onlara gücünüz yetmedi de bizim özbe öz Türk olan dizimize mi gücünüz yetti?Yüreğiniz varsa bu dizileri ve filimleri de yasaklasanıza...Ama yasaklayamazsınız çünkü emir büyük yerden geliyor öyle değil mi?Ama siz istediğinizi yapın...Türk uyanıyor!!!....Uyuduğu gaflet uykusunun nerelere vardığını artık görmeye başladı.Ve uzak olmayan bir gelecekte tekrar gücünün farkına varacak ve işte o zaman bu vatana ihanet edenlerin ne olacağını Allah ömür verirse hep birlikte göreceğiz...Son olarak şunu söylemek istiyorum;dizinin yayınlanacağı fakat yayınlanamadığı gece Osman Pamukoğlu Paşa'nın anılarından oluşan "KAN UYKUSU" yayınlandı.Yürekleri yetseydi de bunu da yayından kaldırsaydılar...Ama -yine amiyane bir tabir kullanıcam- "SIKMADI".....Sonuç olarak bizler bu şekilde biz bu diziyi seyretmeye çalışacaz.Ancak bu dizi aleyhinde propaganda yapanlar da kimlere hizmet ettiklerini bir düşünsünler....
    BUNUN ÜSTÜNE DİYECEK YOK ... Bravo arkadaşım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

444 lü telefonu az önce aradım şu an hatlar normal durumda dizinin tekrar yayınlanmasını ıstıyorum dedım ad soyad ıl kaydımı yaptırdım sısteme işledıler.umarım hükümet kımlık kaydıma ulaşıpda bana da bişeler yapmaz belli mı olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurtlar'a karşı Rambo yayında

16 Şubat 2007 Cuma 11:36
    Amerikalılar'a satılan TGRT (Fox) kanalı, Kurtlar Vadisi-Terör'ün kaldırıldığı saatte Rambo'yu yayına soktu.

Dahası da var. Filmin başrol oyuncusu Sylvester Stallone yakın zamanda sözde Ermeni soykırımını anlatan bir flim çekecek.

Bu durumun bilindiği halde Rambo'nun aynı saatte ekrana getirilmesi manidar bulundu.

Bu ilginç rastlantı okurlarımızın gözünden kaçmadı. Okurlar Kurtlar Vadisi'ne tepki gösterenlerin neden savaş ve şiddet sahneleri olan ABD propagandası bu filme ses çıkarmadığını sordular. not buı biir haber alıntısıdır )

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunter100 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kurtlar'a karşı Rambo yayında

16 Şubat 2007 Cuma 11:36
    Amerikalılar'a satılan TGRT (Fox) kanalı, Kurtlar Vadisi-Terör'ün kaldırıldığı saatte Rambo'yu yayına soktu.

Dahası da var. Filmin başrol oyuncusu Sylvester Stallone yakın zamanda sözde Ermeni soykırımını anlatan bir flim çekecek.

Bu durumun bilindiği halde Rambo'nun aynı saatte ekrana getirilmesi manidar bulundu.

Bu ilginç rastlantı okurlarımızın gözünden kaçmadı. Okurlar Kurtlar Vadisi'ne tepki gösterenlerin neden savaş ve şiddet sahneleri olan ABD propagandası bu filme ses çıkarmadığını sordular. not buı biir haber alıntısıdır )

allah abd nın de umarım çöküşünü bizlere göstermeyi nasip eder...
    bunlar türk milletini çok saf sanıyor galiba.ya tüm dünya bize resmen sanal olsun fiili olsun bir haçlı seferi başlattı allah bizimle uğraşan tüm toplulukları bildiği gibi yapsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden bu dizi yi yayından kaldırıyorlar hani demokratik bir ülke idik ne oldu ve nler oluyor bu türkiye,ye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu diziyi kaldıranlar önce şiddet içren amerikanvari filmlerden kaldırmaya başlasalar daha mantıklı olurdu
    bu yasağın arkasında kesinlikle iktidarın parmağı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diziyi kaldıranlar gerçekleri de kaldırabileceklermi...
    herkese sevgiler saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurtlar vadisi terör dizisini kaldırmakla iyimi yaptılar.bunlar hala bu milleti koyun yerine koyuyorlar.aman bu millet anlamaz nasıl olsa cahil bız yaptık oldu.hani bunlar demokrası hayranı ve savunucusu emir ver kaldırsınlar.arkadaşlar araştırın bir ayda kaç milyar dolar faiz ödüyoruz.ekonomasi bağimsız olmayan milletler bağımsız değildir herşeyimizi sattılar hala devam ediyorlar.milletin gözünü acacak DİZİ leri tabiki kaldırtacaklar seçimdede bizler bunları kaldıralım silip süpürelim görsünler.DİZİMİ geri istiyorum.
    Konu uzayelek tarafından (16-02-2007 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 6/24 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri