Dizide verilen mesajlar bazılarını korkuttu anlaşılan. Terörden ekmek yiyenler artık daha zor yiyecektir. Dijitürke üye olarak türkmax ta seyredeceğim.
Dizide verilen mesajlar bazılarını korkuttu anlaşılan. Terörden ekmek yiyenler artık daha zor yiyecektir. Dijitürke üye olarak türkmax ta seyredeceğim.
RTÜK e şikayet maillerini anında attım.. tabi kaile alırlar mı o mechul.. ne de olsa işlerine geleni dikkate aldıkları için....Kurtlar vadisine sonuna kadar desteğim.....
Ben şahsen niye yasaklandı anlamış değilim .Bizlerde seyrediyoruz ama bunun filim olduğunu bilecek kadarda aklı başında izleyiciyiz. ..Bu tür bahanelerin altına sığınarak günümüzde yaşanan olaylara ışık tutan bir dizeye yüklenmek ve her şeyi ona yüklemek bence çok yanlış bu resmen çifte standarttır.Hiç bir eğitici tarafı olmayan bir ton magazin programları var ama kimse çıkıp bunlaraı sorgulamaıyor .Şimdi sorarım sizlere güncel konulara değinen bir program mı yasaklanmalı yoksa hiç bir öğretisi olmayan hatta varoş kısımlarda yaşan gençleri resmen zehirleyen beyinlerini boş şeylerle doldurun magazin programlarımı...
dızıyı kaldırdılar cunku bırılerının zoruna gıttı kımlerın herkez tamın eder gercekler hep halktan saklandı burada halkabır msj verılmek ıstenıyordu bazı cevrelerın ısıne gelmedıgı ıcın kaldırıldı
esas kadın programlarını kaldırsınlar gereksiz okadar yayın varken neden bu filme takdılar anlamadım.birilerinin zorunu gitti galiba film.
bende kurtlar vadisi kaldırılmasın diyorum .
kimlerin kaldırılsın kimlerin kaldırılmasın dediğinden çok burda büyük bir adaletsizlik var arkadaşlar.ortada max %20 lik bir dilim kaldırılsın derken %80 lik bir dilim kaldırılmasın demiş.ama bunu göre göre diziyi kaldırdılar.nasıl bir iş anlayamadım.o zaman bu rtük denen beş par'etmez kurum halka deil kendi aklına bakıyor.kafasına göre iş yapıyor.dünyanın hangi ülkesine demokrasi girmediki bizde hala kendi kafalarına göre iş yapıyorlar... o zaman rtük diye bir şey olmasın.bence birde rtük ortadan kalksın diye bir anket başlatılmalı...
arkadaşlar kurtlar vadise terör devam etmeli
ilk bölümdeki olaylar zamında yaşanmış olaylardır devam etmeli dizi destege devam
sonuna kadar destek.......Dizimizi geri versinler.....Yaşanaları hatırlamak bazılarının zoruna gidiyor galiba......
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri