Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/24 İlkİlk ... 4567891011121314151617181920212223 ... SonSon
233 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Terör Destek Topici(sadece destekleyenler mesaj yazsın)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Sonuna kadar destekliyorum arkadaşlar yazalım Haklarımız arayalım
    nasıl Kaldırıyorlar'mış bizde sesimizi duyuralım Bu YASAKÇI Zihniyet genemi Hortladı
    Kurtlar vadisine Yasak getirmekle Milliyetçi Olunmuyor Bunlar Yasakları Kaldırmaya Gelmişti Hani. Kaldıracaklarsa önce Türban yasağını Kaldırsınlar verdikleri sözleri Tutsunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

arkadaşlar,dizi ülkemizin gizli gerçeklerini yansıttığı için destekliyorum..:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kalkmayacak bu dizi öyle yada böyle izleyecegiz tabiki bizde sesimizi duyurursak arkadaslar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amerikan filimlerinde yillarca şiddeti ve terörü seyrettirdiler dünyaya (ucu kime dokunursa dokunsun) kimse rahatsız olmadı şimdi neden rahatsız oldular bu diziden.ucu birilerinemi dokundu ne? yalnızca bir film olduğunu düşünerek izleseler(sanki bir amerikan filmi izliyormuş gibi)belki hoşlarına bile gidebilir.YERLERSE TABİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurtlar yeni bir Vadi buldu

Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yapımcıları, televizyonda yayınlanmayan diziyi başka bir yöntemle mutlaka gösterime sunmaya kararlı olduklarını söylediler. Firma muhtemel pazarlama stratejilerini şöyle açıkladı:

Gerekli hukuki mücadeleyi başlattıklarını belirten firma yetkilileri diziyi gerekirse sinema filmi şeklinde vizyona koyacaklarını, internet ortamında yayınlayacaklarını ve DVD'lerini piyasaya süreceklerini belirtti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle yasakçı zihniyetlerle nereye kadar daha gidecek bu vatan, halkın istediğini halka sormadan kaldırmak olurmu, sonuna kadar destekliyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orojenez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    NAKKUŞ doğru mesajı silmişsin yanlış link olanı bırakmıışsın...

RTÜK LİNK: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    daha önce yazdığınız mesajların ikiside aynı olduğu için bir tanesini sildim,linki yalnış yazmış bile olsanız tekrar mesaj yazmak yerine düzelt butonundan mesajınızı düzenleye bilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oylama SonuçlarıTELEVİZYONLAR GELİN-KAYNANA, 2. BAHAR ve BBG TÜRÜ YARIŞMALAR YAYINLASIN MI?HAYIR YAYINLAMASIN 1339 oy. (87.75 %) EVET YAYINLASIN 187 oy. (12.25 %) Toplam Oy: 1526

Oylama SonuçlarıKURTLAR VADİSİ TERÖR YAYINI DEVAM ETSİN Mİ...?HAYIR YAYINLANMASIN 1287 oy. (5.05 %) EVET YAYINLANSIN 24181 oy. (94.95 %) Toplam Oy: 25468

rtükde yapılan oylama böyle devam edenler ortada son verilen kurtlar vadisinin oyu ortada yorum sizin:49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düzelt yokki kardeşim.biz düzeltemiyoruz siz gibi.üyeler düzenleyemiyor maalesef.izin yok bizlere

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdimi kondu düzelt butonu şimdi gördüm.

Oylama Sonuçları
    KURTLAR VADİSİ TERÖR YAYINI DEVAM ETSİN Mİ...?
    HAYIR YAYINLANMASIN 1289 oy. (5.05 %)
    EVET YAYINLANSIN 24233 oy. (94.95 %)
    Toplam Oy: 25522

Sayfa 14/24 İlkİlk ... 4567891011121314151617181920212223 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri