ben ce kaldırılması n herzamn türkiyenin gerçeklerini gösteren biz diszii bunu kaldıranlar türkiyenin gerçeklerni hiç bi insanın ögrenmesini istemeyn kişlerdirr şerrfsizler
Teşekkur: 0
ben ce kaldırılması n herzamn türkiyenin gerçeklerini gösteren biz diszii bunu kaldıranlar türkiyenin gerçeklerni hiç bi insanın ögrenmesini istemeyn kişlerdirr şerrfsizler
ben ce bu karar basın özgürlügüne karşı bi karardır ve düşünce özgürlügüne karşıı
haklısın dostum
dizi devam etmeli"ki bazı düzenbazların maskesi düşsün
rtük kendini ne sanıyor,ltf.yüklenelim ve onun hadini bildireşim derim,ve dizi bir an evvel yayınlansın
Konu COEMAR tarafından (23-02-2007 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: parti ismi ve siyaseti lütfen karıştırmayalım yazılarımıza biraz daha dikkat edebilirsek sıkıntıya düşmeyiz...
dizini kalkması büyük haksızlık...![]()
dizi kalkmasın hatta tüm dünyada yayınlansınki pkk rezilliğini bunca yıldır türkiyenin çektiğini terör örgütü değildir diyenler ve hatta kardeş ana bacı birbirine nasıl zulüm yaptıklarını görsünler
Ankara'dan Selamün Aleyküm Türkoğulları Jandarma ve polisin elinden yetkileri alan güçler,birilerinin menfaatini korumuşsa,aynı şekilde Kurtlar VadisiTerör'ün yayınlanmasının engellenmeside bu güçlerin menfaatine gelmiştir.(oy kaybı vb)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
maalesef turkıye gerceklerı carpıtılmakta. bugun nasıl kı turkıyede kı secımlerı dıs gucler beslıyorsa halkın bılıclenmesınede dıs gucler maalesef ıstemıyor. uyanın MUSTAFA KEMAL' in çocukları. uyanın. bu vatan bızım bu toprak bızım. atalarımız kanları ile suladılar bu topragı. sımdı bızım ona sahıp çıkma gunumuz. hep birlıkte kenetlenmeliyiz. MUSTAFA KEMAL'in ve onbinlerce sehitlerımızın uğrunda savastığı canını verdiği bu topragı savunmalıyız. medyanın yayınladığı sacma programları, halkı uyutmak bahanesıne yayınladığı programları gelın seyretmeyelım. MEHMET AKİF ne demiş, KİM BU CENNET VATANIN UĞRUNA OLMAZ Kİ FEDA ŞÜHEDA FISKIRACAK TOPRAĞI SIKSAN SÜHEDA. işte bunlar atalarımızın, yanyana carpışmıs dedelerımızın aözgurluk ugruna akıttığı kanı hatırlatmalı. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Kurtlar Vadisini Izlemeye Ne Gerk Var Arkadaslar Kan Uykusunu Izlemek Yeter Zaten Kurtlar Vadisinin Anlatacagi Seyleri Bizim Kahramanlar Acik Secik Anlatmislar. Neyse Biz Yinede Rtukun Izin Verdigi O Aptal Sabah Progralarini Izlemeye Devam Edelim Cunku Rtuk O Saatlerde Uyuyor O Programlarda Neler Olup Bitiyor Onlari Goremiyorlar. Unutmayin Turkiyenin (onlara Gore) Gundemini Ve Kanayan Yarasini Sabah Programlari Belirliyor Birde Mehmet Ali Erbil Her Firsatta Parmak Basiyor Kanayan Yaramiza
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri