REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ferrari'nin Arap Şeyhleri İçin Özel Ürettiği araba

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb Ferrari'nin Arap Şeyhleri İçin Özel Ürettiği araba

Ferrarinin Arap Şeyhleri İçin Özel Ürettiği 2.000.000 Dolarlık ferrari!

GENERAL INFORMATION
    Price: $2.000,000
    Miles Per Gallon: 10/15 mpg
    Curb Weight: 3340 lbs
    Layout: Mid-Engine/RWD
    Transmission: Williams-BMW 6-Speed Sequential
    ENGİNE
    Type: Flat-12
    Displacement: 4942 cc
    Horsepower: 421 bhp @ 6750 rpm
    Torque: 360 lb-ft @ 5500 rpm
    Redline: 7000 rpm
    PERFORMANCE
    0-60 mph: 4.7 sec
    0-100 mph: 11.2 sec
    Quarter Mile: 12.9 sec @ 110 mph
    Skidpad: .90g
    Top Speed: 192 mph
    Braking, 60-0 mph: 130 ft
    Slalom Speed: 65.1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence saçma bir araç.ben porschenin jipi gibi bir şey zannediyordum.adamlar böyle bir araba alacaklarsa zaten diğer bütün ferrarilerden alabilirler.sırf araplara özel diye normal ferrari fiyatının bi 8 katı fiyat koymak resmen araplara kazık atmak olmuş ama araplarada dokunmaz hani.ama diğer yandan özelliklere baktığımda hiç bir fark yok.bence çöle uygun birşey yapsalardı.porschenin jipi çok tutuldu.bence ferrarirde 1 tane yapmalı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EEEeeEe abi para var çare var beaa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yani buna binmek için arapmı olalım
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ferrarini buna beş basan arabaları war be hiç begenmedim bunun tipini ama içini bilemem .ama bunun tipini değiştirseler yada başka bi araba yapsalar araplara daha iyiolurss

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısınız arkadaslar berbat bı araba yapmayı basarmıslar helal olsun onlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kusura bakmayın arkadaşlar ama hepiniz yanlışlar içindesiniz.hepiniz anladığım kadarıyla aracın tipine bakıp karar vermişsiniz.teknik verilere ya bakmadınız yada iyi yorumlayamadınız.aracın maximum devri 7000 devir/dk.421 beygir güç üretiyor.maksimum hızıda 192 mil.size düşük geldi dimi???doğrudur çünkü bu araç uzun ömürlü olması için üretilmiş.normal ferrariler-hani sizin o buna beş basar dediğiniz modeller-12000 yada 13000 devir/dk motorlardır ve motor ömürleri 20000-50000 km arasındadır....ama max. 7000 devir/dk arasında dönen bu motorun ömrü en az 300000 km dir.üstüne üstlük bu araçtaki soğutma sistemi bence normal ferrarilerinkinden bile daha güçlüdür.hem bence ürettiği güç ve hızda oldukça mükemmel.hemde uzun ömürlü.dolayısıyla pahalı olması gayet makul.beğenmeyen almasın......selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kusura bakmayın arkadaşlar ama hepiniz yanlışlar içindesiniz.hepiniz anladığım kadarıyla aracın tipine bakıp karar vermişsiniz.teknik verilere ya bakmadınız yada iyi yorumlayamadınız.aracın maximum devri 7000 devir/dk.421 beygir güç üretiyor.maksimum hızıda 192 mil.size düşük geldi dimi???doğrudur çünkü bu araç uzun ömürlü olması için üretilmiş.normal ferrariler-hani sizin o buna beş basar dediğiniz modeller-12000 yada 13000 devir/dk motorlardır ve motor ömürleri 20000-50000 km arasındadır....ama max. 7000 devir/dk arasında dönen bu motorun ömrü en az 300000 km dir.üstüne üstlük bu araçtaki soğutma sistemi bence normal ferrarilerinkinden bile daha güçlüdür.hem bence ürettiği güç ve hızda oldukça mükemmel.hemde uzun ömürlü.dolayısıyla pahalı olması gayet makul.beğenmeyen almasın......selametle.
    biz alacağız diye bişey demedikki.buna gücümüz yetse bizim ne işimiz var sağda solda devirle bir alakası yok onuda nerden çıkardıysan yıllarca otomobillerle uğraşıyorum ilk defa senden duydum ferrrinin motorunun 13 bin devirde çalıştığını ve ömrünün 30 bin km olduğunu adamlar 30 bin km dayanacak bir araba yapsalardı adı ferrari olmazdı çin otomobili olurdu oldumu arkadaşım.valla bence sen bunu birdaha hiç bi yerde konuşma gülerler sana benden tavsiye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biz alacağız diye bişey demedikki.buna gücümüz yetse bizim ne işimiz var sağda solda devirle bir alakası yok onuda nerden çıkardıysan yıllarca otomobillerle uğraşıyorum ilk defa senden duydum ferrrinin motorunun 13 bin devirde çalıştığını ve ömrünün 30 bin km olduğunu adamlar 30 bin km dayanacak bir araba yapsalardı adı ferrari olmazdı çin otomobili olurdu oldumu arkadaşım.valla bence sen bunu birdaha hiç bi yerde konuşma gülerler sana benden tavsiye
    hayırlı akşamlar beyefendi.kimsenin tavsiyesine ihtiyacım yok.eğitimini söylede bilelim.makine mühendisiysende aç biraz literatür oku.sırf kitabi bilgilerle hiç bi haltı bilemezsin.hoş onu bildiğindende şüpheliyim....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaa aslında gusel degil ama içi süper dışını begenmedim.. farlar ise iğrençç

ama jip olsaydı daha gusel olurdu derim ben..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri