Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Ferrari'nin Arap Şeyhleri İçin Özel Ürettiği araba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar lütfen mesajlarımız seviye sınırlarını zorlamasın burada sadece paylaşım yapıyoruz herkes özgürce fikrini dile getirebilir biraz dikkatli olalım saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mantık var yaa ferrarinin motoru 30 bin kilometre dayanıyorsa o zaman ferrari neden bir marka yanlışınız var o zaman 15 günde 1 motor değiştirmek gerekir muhahaha ))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bİz Tİpİnİ BeĞenmedİk Dedİk İÇİne Laf SÖlemedİk Dİkkat Ederek Oku LÜtfen !!! Hatta Msj Imda'' İÇİnİ Bİlemem Dedİm ''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonsuzlukk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mantık var yaa ferrarinin motoru 30 bin kilometre dayanıyorsa o zaman ferrari neden bir marka yanlışınız var o zaman 15 günde 1 motor değiştirmek gerekir muhahaha ))
    ya ustam işte çoçuk çoçuk geliyor laf atıyor sağda solda ritbesine bakmadan msjına bakmadan millete laf atıyor bunlara çok şey bildini zanneden ama hiç bişi bilmeyenlerden denir ve lakaplarıda lamerdir.
    ayrıca aklı olan bir insan hiç bir arabanın 13 bin devirde ve motor ömrünün 30 bin km olduna inanmaz.hadi formula 1 arabası desen eh belki derim ama bildiğin yol ferrarisi herşey el yapımı.el yapımı makina yapımından daha sağlıklı ve daha kaliteli olduğu için tabikide 30 binde bitmez ömrü.diğer hususta hiç bir araba yol arabası altını çiziyim 13 bin devirde gitmez.ferrari bile olsa 9 bin devir fln anca.
    valla dediğim gibi bu bilgileri bilmek için ne makina mühendisi olmak gerekio neden 2-3 üniv bitirmek gerekio.eğer canı gönülden bir araba tutkunuysan ve katologların teknik bilgilerin ilerisinde bir otomobil bilgin varsa zaten çözersin olayı.

neyse arkadaşım sen kasma hiç boşuna bilen biliyor arabaların az çok nasıl çalıştığını....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping

yahu arkadaşlar hani bir laf vardır zenginin parası bizim gibilerin çenesini yorarmış haa aklıma gelmişken arkadaşlar arabanın ömrü 30 bin KM DEĞİLLLL 300 BİN KM mişşş ben arabalardan falan anlamam ama dayanamadım karıştığım içinde beni mazur görün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amma patırtı yapmışsınız ha.ben son mesajımı ayın 23 ünde yazdım bazılarının kafası ayın 29 unda şarj etmiş.o kişiler için 6 günlük algılama süresi normal heralde....neyse......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuyu çok uzattık sanırım en iyisi fazla tartışma yapmayalım arkadaşlar resmine bakalım ve yorumlarıda kendi içimizde yapalım artık konu gerekli açıklamalar yapıldığı için
    kapatılmıştır saygılar...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri