Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ferrari'nin Arap Þeyhleri Ýçin Özel Ürettiði araba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Thumb Ferrari'nin Arap Þeyhleri Ýçin Özel Ürettiði araba

Ferrarinin Arap Þeyhleri Ýçin Özel Ürettiði 2.000.000 Dolarlýk ferrari!

GENERAL INFORMATION
    Price: $2.000,000
    Miles Per Gallon: 10/15 mpg
    Curb Weight: 3340 lbs
    Layout: Mid-Engine/RWD
    Transmission: Williams-BMW 6-Speed Sequential
    ENGÝNE
    Type: Flat-12
    Displacement: 4942 cc
    Horsepower: 421 bhp @ 6750 rpm
    Torque: 360 lb-ft @ 5500 rpm
    Redline: 7000 rpm
    PERFORMANCE
    0-60 mph: 4.7 sec
    0-100 mph: 11.2 sec
    Quarter Mile: 12.9 sec @ 110 mph
    Skidpad: .90g
    Top Speed: 192 mph
    Braking, 60-0 mph: 130 ft
    Slalom Speed: 65.1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence saçma bir araç.ben porschenin jipi gibi bir şey zannediyordum.adamlar böyle bir araba alacaklarsa zaten diğer bütün ferrarilerden alabilirler.sırf araplara özel diye normal ferrari fiyatının bi 8 katı fiyat koymak resmen araplara kazık atmak olmuş ama araplarada dokunmaz hani.ama diğer yandan özelliklere baktığımda hiç bir fark yok.bence çöle uygun birşey yapsalardı.porschenin jipi çok tutuldu.bence ferrarirde 1 tane yapmalı....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

EEEeeEe abi para var çare var beaa...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne yani buna binmek için arapmı olalım
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya ferrarini buna beş basan arabaları war be hiç begenmedim bunun tipini ama içini bilemem .ama bunun tipini değiştirseler yada başka bi araba yapsalar araplara daha iyiolurss

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haklısınız arkadaslar berbat bı araba yapmayı basarmıslar helal olsun onlara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kusura bakmayýn arkadaþlar ama hepiniz yanlýþlar içindesiniz.hepiniz anladýðým kadarýyla aracýn tipine bakýp karar vermiþsiniz.teknik verilere ya bakmadýnýz yada iyi yorumlayamadýnýz.aracýn maximum devri 7000 devir/dk.421 beygir güç üretiyor.maksimum hýzýda 192 mil.size düþük geldi dimi???doðrudur çünkü bu araç uzun ömürlü olmasý için üretilmiþ.normal ferrariler-hani sizin o buna beþ basar dediðiniz modeller-12000 yada 13000 devir/dk motorlardýr ve motor ömürleri 20000-50000 km arasýndadýr....ama max. 7000 devir/dk arasýnda dönen bu motorun ömrü en az 300000 km dir.üstüne üstlük bu araçtaki soðutma sistemi bence normal ferrarilerinkinden bile daha güçlüdür.hem bence ürettiði güç ve hýzda oldukça mükemmel.hemde uzun ömürlü.dolayýsýyla pahalý olmasý gayet makul.beðenmeyen almasýn......selametle.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kusura bakmayýn arkadaþlar ama hepiniz yanlýþlar içindesiniz.hepiniz anladýðým kadarýyla aracýn tipine bakýp karar vermiþsiniz.teknik verilere ya bakmadýnýz yada iyi yorumlayamadýnýz.aracýn maximum devri 7000 devir/dk.421 beygir güç üretiyor.maksimum hýzýda 192 mil.size düþük geldi dimi???doðrudur çünkü bu araç uzun ömürlü olmasý için üretilmiþ.normal ferrariler-hani sizin o buna beþ basar dediðiniz modeller-12000 yada 13000 devir/dk motorlardýr ve motor ömürleri 20000-50000 km arasýndadýr....ama max. 7000 devir/dk arasýnda dönen bu motorun ömrü en az 300000 km dir.üstüne üstlük bu araçtaki soðutma sistemi bence normal ferrarilerinkinden bile daha güçlüdür.hem bence ürettiði güç ve hýzda oldukça mükemmel.hemde uzun ömürlü.dolayýsýyla pahalý olmasý gayet makul.beðenmeyen almasýn......selametle.
    biz alacaðýz diye biþey demedikki.buna gücümüz yetse bizim ne iþimiz var saðda solda devirle bir alakasý yok onuda nerden çýkardýysan yýllarca otomobillerle uðraþýyorum ilk defa senden duydum ferrrinin motorunun 13 bin devirde çalýþtýðýný ve ömrünün 30 bin km olduðunu adamlar 30 bin km dayanacak bir araba yapsalardý adý ferrari olmazdý çin otomobili olurdu oldumu arkadaþým.valla bence sen bunu birdaha hiç bi yerde konuþma gülerler sana benden tavsiye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý banshee8831 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    biz alacaðýz diye biþey demedikki.buna gücümüz yetse bizim ne iþimiz var saðda solda devirle bir alakasý yok onuda nerden çýkardýysan yýllarca otomobillerle uðraþýyorum ilk defa senden duydum ferrrinin motorunun 13 bin devirde çalýþtýðýný ve ömrünün 30 bin km olduðunu adamlar 30 bin km dayanacak bir araba yapsalardý adý ferrari olmazdý çin otomobili olurdu oldumu arkadaþým.valla bence sen bunu birdaha hiç bi yerde konuþma gülerler sana benden tavsiye
    hayýrlý akþamlar beyefendi.kimsenin tavsiyesine ihtiyacým yok.eðitimini söylede bilelim.makine mühendisiysende aç biraz literatür oku.sýrf kitabi bilgilerle hiç bi haltý bilemezsin.hoþ onu bildiðindende þüpheliyim....selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaa aslında gusel degil ama içi süper dışını begenmedim.. farlar ise iğrençç

ama jip olsaydı daha gusel olurdu derim ben..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri