REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Korsan Lig tv yayını yapan şebekeye baskın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğan grubunu tüm medya organlarıyla Card sharing olayına saldırıyor. 1,5 ay önce olmuş bir olayı ana haber yapıyorlar. Bunun amacı nedir????????
    Benim teorim şudur Doğan grubu CS'li cihazların kendi yaptıkları D-smart kutularının satışına ciddi engel teşkil ettiğini düşünüyorlar. Ayrıca tahmin ediyorum bu konuda DT ilede dirsek temasındalar. Şuan bu iki platform ne yapıyor biliyormusunuz. Uydu piyasasını yok etmeye yönelik bir harekat başlattılar. Tabi bunun siyasi desteğide var. Karasal yayın hikayesi tumadı. İnsanların yayın alma özgürlüklerini farklı şekilde kısıtlamanın yollarını arıyorlar şimdide. Digitürk ve D-smartda bu sayede kendilerine ciddi bir tehdit olarak gördükleri biz uyducuları ufalamak için uygun zemini yakaladılar. Eğer siz uydu işi yapan arkadaşları bu olayları enine boyuna düşünmezseniz ve tartışmazsanız, bir gün 10 milyona DT ye veya D-smarta çanak anten takan firmalara dönüşmüş halde bulacaksınız kendinizi. Ben bu adamlara hizmet etmeyeceğim arkadaşım. Ne bu adamların malını satarım nede hizmetlerini överim. Kendi kuyusunu kazmak istemeyen herkesinde böyle yapmasını tavsiye ediyorum. Tabi uzun yıllar bu mesleği sürdürebilmek istiyorsanız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D-smart olayını inceliyorum son zamanlarda 15 yıllık uyducu olarak. Bayisi olayımmı diye. Ama bu işte bazı tuhaflıklar dikkatimi çekiyor. 4 ayrı marka bilinen üretici D-Smart adı altında aynı cihazı pazarlayacaklar. Cihaz aynı sadece cihazın üzerine yapıştırılacak markalar farklı. 4 markada en bilinen markalar ve ben zaten bu 4 bilinen markayı satarken fazla bir marjla satamıyorum. Şimdi D-samrt makinasını bu 4 markada satılırken her dükkanda bu cihaz olacak ve hepside birbirinin aynı cihazlar. En ufak fark yok. Anlıyorumki bu iştende bize ekmek yok. Bi taraftan ülkenin en büyük dijital platformu uydu piyasasına saldırıyor ve piyasamızı durma noktasına getirecek şekilde agresif fiyat ve reklamla biz uyducuları vuruyorken, diğer taraftan D-smart gibi bir tuzağa 4 büyük uydu firması sürükleniyor gibime geliyor. Kendi piyasamızı ve kendi karlılığımızı yok ediyoruz. Ve şuna eminim 2 sene sonra yeni maç yayın ihalesinden sonra D-smart kutularını firma kendisi pazarlayacak ve bu 4 büyük uydu firmasını fırlatıp bir kenera atacak. Elbette bizim piyasamızın ve müşterilerimizin büyük bir kısmını ele geçirmiş olacak o zaman kadar. Biz buna çok dövünecez zamanı gelince. Zaten hangi 2 uyducu bir araya gelebiliyorki. Her zaman bir birimize düşman değilmiyiz. Şimdide kendi kuyumuzu kazacağız yine. Karşı dükkan 80 lira verdiyse abi ben 75'e bırakırım diyecez. Bir süre sonra bu piyasa şu veya bu platformun eline geçmiş olacak ve biz uyducularda şu veya bu platform bayisi olacağız ancak. Benim uydu müşterim her zaman benim müşterimdir. Ama platform müşterisi her dükkana girip alışverişi yapabilir. Ve gün gelecek süpermarkette platform aboneliği satılacak. Biz uyducular hiç bir zaman birlik olamadık. Torunuma birgün ben uyducuydum dediğimde oda bana dede sen astronotmuydun yoksa demesin isterim. 15 yılımı verdim bu işe arkadaşlar. Bana her zaman uyducu desinler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu digi Türkün basindakiler toptan aptal adamlarda ticari kafa yok.Su üyeligi makul herkezin ödeyebilecegi bir fiyata cekseler sürümden kazanacak üye adetini kat be kat katlayacaklar.Bunlar in isi bu olmali ama negezer onlar enerjilerini ortaligi kizistirmakla mesgüller.Ticari kafa nanay.
    Adamin biri carsida herkez sekeri ayni fiyata satarken o zat daha ucuza satiyormus tabi bütün müsteriler de oradan aliyormus.Esnaf kendi aralarinda yahu bu bizim komsu bunu bu fiyata nasil satar adam zararina veriyor derken gitmisler adama sormuslar komsu sen bu sekeri bu fiyata nasil satiyorsun diye.
    Akilli esnafta siz bir cuval satamiyorsunuz ben yüz cuval satiyorum.Sekerden kazanmiyorum ama o yüz bos cuvali satip kazaniyorum demis.
    Digiciler ticaret ögrensin.

Kalin saglicakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birde şu malum forumlar var digiturk card sharing yapanlar hani Zamanı gelince hemen konu acılıyor acil 100 kişi lazım ayda .... ytl diye sonra forumda bir başlık digiturk gibi yerli platfomlarda yaz yazmak yasaktır diye Gülelim mi aglayalı mı? Ne dersiniz.

Herhalde bu tür haberler dogrudur inanın buna ve taki devamı gelecektir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    avukatlar saglamsa bence çok ciddi ceza alırlar gibime geliyor

Evet çok ciddi tazminat davaları açılıyor.Bir keresinde şahit olmuştum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence hıcbır ceza almayacaklar burası turkıye burda ersey olur jardes kımler cea alamadan kurtulmadıkı bu yaptıkları nekı yaw

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş sahtekarlık ta üstümüze yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bırakın izlesinler )))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uygun bir fiyat olsa hiç kimse bu tür olaylara önem vermez dt çalışanları buna dikkat etseler bugün sattıklarının on katını satarlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı montecarl11 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uygun bir fiyat olsa hiç kimse bu tür olaylara önem vermez dt çalışanları buna dikkat etseler bugün sattıklarının on katını satarlar
    doğru söze ne denir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri