Doğan grubunu tüm medya organlarıyla Card sharing olayına saldırıyor. 1,5 ay önce olmuş bir olayı ana haber yapıyorlar. Bunun amacı nedir????????
Benim teorim şudur Doğan grubu CS'li cihazların kendi yaptıkları D-smart kutularının satışına ciddi engel teşkil ettiğini düşünüyorlar. Ayrıca tahmin ediyorum bu konuda DT ilede dirsek temasındalar. Şuan bu iki platform ne yapıyor biliyormusunuz. Uydu piyasasını yok etmeye yönelik bir harekat başlattılar. Tabi bunun siyasi desteğide var. Karasal yayın hikayesi tumadı. İnsanların yayın alma özgürlüklerini farklı şekilde kısıtlamanın yollarını arıyorlar şimdide. Digitürk ve D-smartda bu sayede kendilerine ciddi bir tehdit olarak gördükleri biz uyducuları ufalamak için uygun zemini yakaladılar. Eğer siz uydu işi yapan arkadaşları bu olayları enine boyuna düşünmezseniz ve tartışmazsanız, bir gün 10 milyona DT ye veya D-smarta çanak anten takan firmalara dönüşmüş halde bulacaksınız kendinizi. Ben bu adamlara hizmet etmeyeceğim arkadaşım. Ne bu adamların malını satarım nede hizmetlerini överim. Kendi kuyusunu kazmak istemeyen herkesinde böyle yapmasını tavsiye ediyorum. Tabi uzun yıllar bu mesleği sürdürebilmek istiyorsanız.