REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: microsoft office professional 2007 türkçe yama yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn microsoft office professional 2007 türkçe yama yardım

microsoft office professional 2007 türkçe yama lasım ustalar acaba verebilirmisiniz bana ve nasıl kullanılacagınıda yazarmısınız lütfen acele çok lasım..
    şimdiden teşekkürler.. :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    microsoft office professional 2007 türkçe yama lasım ustalar acaba verebilirmisiniz bana ve nasıl kullanılacagınıda yazarmısınız lütfen acele çok lasım..
    şimdiden teşekkürler.. :49: :49:
    arkadaşım bildiğim kadarı ile office programlarında yama olayı olmuyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha çıkmadı türkçe sürümünün dağıtımına çok az kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Ofis 2007 herkese hayırlı ugurlu olsun

Ofis2007 indirin ve deneme surumunu kurun
    Arkadaslar bunu Widows bolumune yazmıstım ama hemen silmisler ama yine size soyleyim ben asagıdaki gibi yapın ilk önce ofis2007'yi indirin sonra
    Kurulumda şifre yazmayın ve devam edin.Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda hiçbir ofis yazılımını çalıştırmadan aşağıdaki işlemi yapın.

Bilgisayarım>C:>program files>common files>microsft shared>office12>office setup controller>proof.en

Klasörün içindeki xml dosyasını Notepad ile açın

<Feature Id="SetupXmlFiles" Cost="1248">
    <OptionRef Id="AlwaysInstalled"/>
    </Feature>

Son 2 "AlwaysInstalled" ibaresini "neverinstalled" ile değiştirin.Ancak product id'niz olmuyor bu şekilde.
    herkese hayırlı ugurlu olsun[/COLOR]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar boşuna kurmayın,programı kullanamıyorsunuz,hen&#252;z daha *****lenmedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

ememduh arkadas bir dene istiyorsan yazıgım acıklama gibi
    bende calısıyor yani deneme degil sendede olması lazım,yoksa ben neden buraya yazıyım eger sen denediysen ve olmuyorsa bilelim tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar 1.Hafta önce yukarıdaki uygulamanın aynısını uygulayarak kurmuştum ve hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum normal tam sürüm olarak görüyor sizlerde deneyebilirsiniz şimdiden kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşagıdaki adresten 60 g&#252;nl&#252;k deneme s&#252;r&#252;m&#252;n&#252; indirebilirsiniz..
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Office paketinin 2007 Enterprise s&#252;r&#252;m&#252;, T&#252;rk&#231;e ve t&#252;m &#246;zellikleri ile 60 g&#252;n boyunca kullanabilir bi&#231;imde biz kullanıcıların beğenimize sunuluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagolda t&#252;rk&#231;e yama nerde hocam_?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sagolda türkçe yama nerde hocam_?
    bu verilen link komple office programının türkçe ve 60 günlük deneme sürümüdür.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri