REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/19 İlkİlk ... 45678910111213141516171819 SonSon
188 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Kaon Tps Auto Original Yazılımları. 03.04.2007

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dönüşüm yazılılımları nerde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav hep donusum dosyalarindan bahsediliyor ama bir turlu bulamiyorum memedim ustam su donusum yazilimlarina nasil ulasabiliriz bir yardimci olsan tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serefguler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yav hep donusum dosyalarindan bahsediliyor ama bir turlu bulamiyorum memedim ustam su donusum yazilimlarina nasil ulasabiliriz bir yardimci olsan tesekkurler

arkadaşım bak dönüşüm dosyası soprun değil ama kaona döndükten sonra bir daha şu an sunny dönemezsin sonrada bu yazılımı siz verdin demeyinde dönüşüm yazılımını buluruz. amaşu an geri dönüşüde yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bak dönüşüm dosyası soprun değil ama kaona döndükten sonra bir daha şu an sunny dönemezsin sonrada bu yazılımı siz verdin demeyinde dönüşüm yazılımını buluruz. amaşu an geri dönüşüde yok.
    volkan ustam ben zaten sunny e geri donmek istemiyorum lutfen su donusum dosyalarini verebilirmisiniz veya nereden bulabiliriz cunku gordugunuz gibi herkes soruyor ama kimse vermiyor anlamadim gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dönüşüm yazılımı bende mevcut ancak foruma nasıl yükleyeceğim
    birde saat o.oo london olacak ve yaz saati kapalı olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ksf-220 (h/w:1A.80.95) İÇİN Hangi yazılımı atabilirim?
    lütfen yardım edin
    teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eline sağlık ustam..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ustalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm millet. bi konuda yardıma ihtiyacım var. iki uydu kullanıyorum hotbird ve turksat. turksattaki kanallarda 1-2 sn.'lik donma (takılma) meydana geliyo.bunun sebebi ne olabilir acaba? teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"eeeeeeeeeeeeeeeee

Sayfa 14/19 İlkİlk ... 45678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri