REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/19 İlkİlk ... 345678910111213141516171819 SonSon
185 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Kaon Tps Auto Original Yazılımları. 03.04.2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 17 şubAT YAZILIMI TPS VE ABSAT AUTO ZATEN ÇALIŞIYOR BU YAZILIM NE İÇİN ÇIKTI ANLAMADIM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı yükledim 20 dk dan beri bekliyorum fakat çözmüyor.*** menüsünede giremiyorum cihazım şu an hiç bir şifreli kanalı çözmüyor.ne yapmam gerekiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar yav sunny 1a.01.a5 nimasyonlu menuyu kaona nasil cavirecegim yazilimi nereden bulabilirim cok acil yardim lutfen.simdiden tesekkurler herkese selam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı almeyda Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı yükledim 20 dk dan beri bekliyorum fakat çözmüyor.*** menüsünede giremiyorum cihazım şu an hiç bir şifreli kanalı çözmüyor.ne yapmam gerekiyor?
    arkadasim *** menusunden kanal kilidi kismini ac saat ayarida gmt 0+00 olacak sonra ushuaia kanalinin ustunde biraz bekle eminim acilacaktir iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serefguler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasim *** menusunden kanal kilidi kismini ac saat ayarida gmt 0+00 olacak sonra ushuaia kanalinin ustunde biraz bekle eminim acilacaktir iyi seyirler
    arkadaşım dediklerini zaten yaptım fakat yinede açmıyor.bir de *** menüsüne nasıl gireceğim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

arkadaşlar 13 42 65 için yazılım yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı almeyda Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım dediklerini zaten yaptım fakat yinede açmıyor.bir de *** menüsüne nasıl gireceğim?
    eger kanal kilidini actiysan sari-exit-kirmizi-menu tuslarina sirasiyla basarsan *** menusu acilir aklima takildi senin kutunun h/w numarasi kacti?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimse bize yardım etmeyecek mi?
    Bizim fakirler elde patlayacak galiba;
    12 03 a5
    Bu cihazlara tps auto yazılımı gelmeyecek mi
    Bu konuda birçok arkadaşın sorusuna bir cevap lütfen
    Saygılar..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba memedim arkadaşım 12.c1.a5 lerede kaon orjinal yazılım bekliyoruz stream yazılımları içerik olarak biraz eksik mesala kanal gizleme vede uydudan kanal güncelleme gibi,saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HW si 1A.00.A5 sarı-exit-kırmızı-menu tuslarına sırasıyla bastığım halde *** menüsü çıkmıyor.

SUNNY 9070 FTA

Sayfa 13/19 İlkİlk ... 345678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri