REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Forumdaki problem gitmedimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Forumdaki problem gitmedimi

Forumumuza bir haftadır eskisi gibi rahatlıkla bağlanamıyoruz, bir problem'mi var.Halledilemezmi.Böyle zorlanmak canımızı sıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forumumuza bir haftadır eskisi gibi rahatlıkla bağlanamıyoruz, bir problem'mi var.Halledilemezmi.Böyle zorlanmak canımızı sıkıyor
    Halledilemez turk telekom varken.Sorun Serverin istanbulda olması ve supersatforum bu sunucudan yayın yapıyor olması.

İstanbuldaki bazı bölgelerde telekom nedeniyle adsl kesintileri olmakta ve telekom ne zaman düzeltirse sizlerde o zaman baglanırsınız.

Bizim yapacak birşeyimiz yok olaylar bizim dısımızda gelişiyor..
    Konu Admin tarafından (17-02-2007 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ah telekom ah ömrümüzü çürüttün yaww

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asıl ustu ucurmaya calısmıslar oyuzden ınternete sorun var bır haftaya kadar duzeltırler ben uyle duydum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumda kullanıcıların imzalarıda malesef dikkat edilmedigi için sayfa acılmalarında geç olunabiliyor.Bu konudada sanırım forumun selameti için imza alanlarını kaldırmayı düşünüyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende aynı sorunu yaşıyorum ben bilgisayara bahane buluyordum diğer sitelere ok hızlı ve cabuk bağlanıyorum ama süpersata gelince çileden cıkıyorum şimdi anladımki surn bizden kaynaklanmıyor sorunun bir an önce cözülüp rahatlayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu anda forumda hız gayet normal ben sorunsuz baglanıyorum.Dedigim gibi sorun bizle alakalı bir durum degil..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet normale döndü sanırım.. İnşallah son bulmuştur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri