REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: !!!! Geretsi istifaya davet ediyorum !!!!!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

!!!! Geretsi istifaya davet ediyorum !!!!!!!!

yeter artık birileri görmesi lazım canım takım yok olmak üzere gerets daha fazla bu takımı götüremez efes cupta yerin dibine girdik sonuncu olduk bu kadarda olmaz artık gerets en kısa sürede istifa etmek zorunda yoksa ilerisi hiçte parlak gözükmüyor!!!
    :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geretsi bende anlamış değilim takımı bir türlü oturtamadı takımla çok oynadı ilk başlarda dedeim tamam tuttu hazan kabze hakan şükür necati ateş ve ümit karan bu lige toz attırır ama bakıyorum her hafta ya biri sakat ya cezalı verim vermiyorlar yani
    gerets ne yapsın arkadaş
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben onu bunu bilmem bu adam bu takıma uymaz uyamaz!!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adnan Polat'lada fikirleri uyuşmuyor pek kalıcı olduğunu sanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar neden böle düşünüyonuz ki o adam diğilmiydi geçen sene bizi şampiyon yapan o zaman o adamdan iyisi yoktu dala lig bitmedi bence daha yeni başlıyor geçen sene liğin ilk yarısında fark 11 puan diğilmiydi bu sezon 7 puan kapanmayacak bi puan diğil ben bu adama güveniyorum ve bu sene yine biz şampiyonuz bunu bilirim saygılarla allha emanet olun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili egeli.1..
    geretsin düşüncesini bilmiyorum ama gerçekten problem var..
    hem teknik direktör ve futbolcularda hemde yonetimde!
    gerets bu sene iyi işler yapmıyor bunu herkes biliyor ..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siz üzülmeyin yine bir sihirli değnek gelir ve size şampiyonluğu verir. Siz 6-0 4-0 yenil:45: senizde kafaya takmayın. Rahat olun. Son maçın 20.45 ini bekleyin.
    Konu ibalaban tarafından (13-01-2007 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerets değil yönetim istifa!!! transfersiz stadsız rivasız nereye kadar anca laf bu yıl 2007 de her sey mukemmel olacakmıs zaten hukumette fb li başbakan var bu hukumet gıtmeden biz stad yapamayız hukumet sıyasetle sporu karıstıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerets değil yönetim istifa!!! transfersiz stadsız rivasız nereye kadar anca laf bu yıl 2007 de her sey mukemmel olacakmıs zaten hukumette fb li başbakan var bu hukumet gıtmeden biz stad yapamayız hukumet sıyasetle sporu karıstıyor..

arkadaşım bu hükümet değilmi size seyrantepe projesini onaylayan.fbli olmasıyla ne alakası var bu işin.fenerbahçe kendi öz kaynaklarını kullanarak stad yapıyo tesis yapıyo.bunun sn başbakanla ne alakası var .
    yani şimdi fb li değilde çorumsporlu bir başbakan gelince çorum spormu stad yapacak.bu işler parayla oluyo dostum.gsli yöneticiler oraya reklamını yapmaya boy göstermeye gelmesinlerde biraz ellerini ceplerine atsınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bu takımı uefa sampiyonu yapan terim bile iflah edemedi gerets etti adam kaç tane genci ortaya çıkardı bizim maddi sıkıntularımız var ve diğerleri gibi transfer yapamayız geretsle avrupada basarı hayal fakat bu adama işler düzelene kadar ihtiyac var gerets giderse takım kaosa sürüklenir ama korkarımki Adnan polat denen adamın kişisel egoları yüzünden gerets er gec gidecek

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri