REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: windows için yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart windows için yardım

arkadaşlar ben xp sp2 kullanıyorum.masaüstünde yeni bir klasör oluşturduğumda ve ismini değiştirmek istediğimde ''dosya adı uzantısını değiştirirseniz,dosya kullanılmayabilir'' diye bir pencere çıkıyor ve değiştirdiğimde dosya farklı bir hale geçerek açılmıyor.bu masaüstündeki varolan diğer dosyalar içinde geçerli.bunun sebebini bilen varsa yardım bekliyorum.teşekkür ederim.
    Konu ayran tarafından (03-12-2009 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: yardım,acıl sorun vs benzer başlık konu kilitlenir.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük ihtimalle virüs bulaşmış olabilir arkadaşım pc ye virüs programınla güzelce bi tarama yaptır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok.sonucu yazarım.teşekkürler ilgi için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla durum onu gösteriyor eğer çözemezsen sorunu format atman gerekebilir kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pc yi komple tarattım.bir tane trojan buldu ve karantinaya taşıdım.aware ilede temizledim.avast home edition kullanıyorum.acaba yeterli değilmi.problem başka neden olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün bunları yaptıktan sonra denedin mi dosya adını değiştirmeyi??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki denedim.aynı problem devam ediyor.acaba herhangi bir proğram eksikliğindenmi kaynaklanıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Format atmayı deneyiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avast yererli gelmeyebilir kasper veya nod32 kullan arkadaşım.avast paronayak bir program.sorun için birde sistemi geri yükleme noktasını bir dene başka bir tarihe yükle öyle dene yani.buda olmazsa büyük ihtimalle sistem dosyalarından birine umuterinde dediği gibi bir virüs bulaşmış olabilir veya bir sistem dosyası zarar görmüştür.benden sana tavsiye en güzeli format at ve tertemiz kullan.kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sistem geri yüklemeyle ilgili bilgiyi nereden alabilirim.bu konularda çok iyi sayılmam.format atmayı falan beceriyorum ama onu en son çare olarak denemek istiyorum.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri