REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: windows için yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sistem geri yüklemeyle ilgili bilgiyi nereden alabilirim.bu konularda çok iyi sayılmam.format atmayı falan beceriyorum ama onu en son çare olarak denemek istiyorum.
    arkadaşım başlat / programlar /donatılar / sistem araçları / sistem geri yükleme diye girebilirsin oradan önceki bir tarihi seç seçeceğin tarih oradaki takvimde kalın bir yazı tipiyle gösterilir.oradan yapabilirsin.bu sorunun başladığı tarihten önce bir tarihi seç dene olmazsa buraya yaz yardımcı olalım kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sistem geri yüklemeyle ilgili bilgiyi nereden alabilirim.bu konularda çok iyi sayılmam.format atmayı falan beceriyorum ama onu en son çare olarak denemek istiyorum.

bu şekilde yapacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 defa farklı tarihlere gittim.fakat pc istenen tarihlerde sistem değişikliği yapılamadı dedi ve geri dönüldü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 defa farklı tarihlere gittim.fakat pc istenen tarihlerde sistem değişikliği yapılamadı dedi ve geri dönüldü.
    arkadaşım o zaman tek çaren kaldı format atmak.umuterin dediği haklı çıktı virüs bulaşmış bilgisayarına.format atmak iyidir hem makina sıfırlanmış olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki farklı bir virüs proğramı yükleyip taratsam ve virüsü silsem genede formata gerek kalırmı.birde şimdi farkettim:dosyaların isimlerini değiştirebiliyorum fakat not defteri ve ofis proğramlarının isimlerini değiştiremiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki farklı bir virüs proğramı yükleyip taratsam ve virüsü silsem genede formata gerek kalırmı.birde şimdi farkettim:dosyaların isimlerini değiştirebiliyorum fakat not defteri ve ofis proğramlarının isimlerini değiştiremiyorum.
    bence bir dene arkadaşım yeni bir virüs tarama programı kur.sana tavsiyem nod32 olur hem sistemi kasmıyo hemde iyi bir program.ayrıca ofis programını kaldır yeniden kur birde öyle dene.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bence onlarla zaman harcaman boşuna format atmadan gitmiyecek bu sorun geçenlerde bende de aynı ona benzer bi sorun oldu yeni format atmıştım 2 gün sonra ne olduysa anlamadım hiç bir dosyayı kısayolundan veya başka yoldan açamadım format attım ohh mis gibi oldu pc o yüzden bir an önce temizle çünkü senin sistem dosyaların zarar görmüştür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar birkaç proğramı kaldırıp yeniden kurmaya olmazsa format atmaya karar verdim.yardımları için kralleo ve umuter kardeşlerime teşekkür ederim.karşılık beklemeden bu yardımlaşma bile benim için yeterli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burada bulunma amacımız zaten bilgiyi paylaşmak arkadaşım yoksa hiç bir maddi menfaat beklentisi içinde değiliz!sorununu çözebilseydik daha da güzel olurdu ama bizle olacak bi şey değil demek ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burada bulunma amacımız zaten bilgiyi paylaşmak arkadaşım yoksa hiç bir maddi menfaat beklentisi içinde değiliz!sorununu çözebilseydik daha da güzel olurdu ama bizle olacak bi şey değil demek ki
    :45: :45:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri