REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Msn İçin Yeni Oyunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Msn İçin Yeni Oyunlar

http://login.live.com sitesine girin. E-posta adresinizi ve şifrenizi girdikten sonra “Oturum aç” düğmesine tıklayın. Şimdi Windows Live hesabınızın ayrıntıları gösterilecektir. “Ülke/Bölge” altında normalde Türkiye yazacaktır. Bunu Amerika Birleşik Devletleri olarak değiştireceğiz. Sağ taraftaki Genel Görevler menüsünde “Kayıtlı bilgilerinizi düzenleyin” seçeneğine tıklayın. Açılan pencerede Ev ve İş bölümlerinde Ülke/Bölge olarak Amerika Birleşik Devletleri’ni seçin. Kaydet düğmesine tıklayın. Live Messenger’ı yeniden çalıştırdığınızda oyun listenize yeni oyunların eklendiğini göreceksiniz.
    Microsoft’un bu oyunları her ülke için kullanıma sunmaması biraz rahatsız edici olsa da, bu küçük değişiklik sayesinde bu oyunlardan mahrum kalmama imkânına sahipsiniz.

EMEĞE SAYGIN OLSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet açıldı oyunlar tşk ler bende zaten abd varmış ülke isminde farkında olmadan amerikan vatandaşı mı oldum ne

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet açıldı oyunlar tşk ler bende zaten abd varmış ülke isminde farkında olmadan amerikan vatandaşı mı oldum ne
    evet bende abd vatandaşıyım hemde floridalı gelirsen beklerim umuter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayıp ettin gelmem mi daha 2 gün önce oradaydım balık tutmaya gittim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

harikasın eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler paylaşımın için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri