Dosya içinde 2 adet set-up var. 1 tanede kurduktan sonra rengini değiştirebilmeniz için ORANGE SKIN var.Yapacağınız sadece SET-UP dosyalarını sırayla çalıştırmanız.İlk önce VİSTA ANTHRACİTE daha sonra DRİVE INDICATOR
![]()

Teşekkur: 0
Dosya içinde 2 adet set-up var. 1 tanede kurduktan sonra rengini değiştirebilmeniz için ORANGE SKIN var.Yapacağınız sadece SET-UP dosyalarını sırayla çalıştırmanız.İlk önce VİSTA ANTHRACİTE daha sonra DRİVE INDICATOR
![]()
arkadaşlar oldsman üstadın dediği gibi VİSTA ANTHRACİTE kurdum ve xp vista görünümlü oldu.yalnız benim anlayamadığım diğer ikinci setupı DRİVE INDICATOR yazan setupıDosya içinde 2 adet set-up var. 1 tanede kurduktan sonra rengini değiştirebilmeniz için ORANGE SKIN var.Yapacağınız sadece SET-UP dosyalarını sırayla çalıştırmanız.İlk önce VİSTA ANTHRACİTE daha sonra DRİVE INDICATOR
kurmak gerekli mi ne işe yarar.Ayrıca üstada çok teşekkürler makine baya şekil oluyor emeğine sağlık.
arkadaşlar oldsman üstadın dediği gibi VİSTA ANTHRACİTE kurdum ve xp vista görünümlü oldu.yalnız benim anlayamadığım diğer ikinci setupı DRİVE INDICATOR yazan setupı
kurmak gerekli mi ne işe yarar.Ayrıca üstada çok teşekkürler makine baya şekil oluyor emeğine sağlık.
DRIVE INDICATOR resimdede gördüğünüz gibi hard disk boyutunu gösteriyor
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)