Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
100 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Vista'yı kurmadan PC vista görünümlü yapalım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı 2727 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    programi indirdim ama bir türlü kayit yapamadim bir hatami yaptim acaba yardim lütfen:49:

Dosya içinde 2 adet set-up var. 1 tanede kurduktan sonra rengini değiştirebilmeniz için ORANGE SKIN var.Yapacağınız sadece SET-UP dosyalarını sırayla çalıştırmanız.İlk önce VİSTA ANTHRACİTE daha sonra DRİVE INDICATOR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dosya içinde 2 adet set-up var. 1 tanede kurduktan sonra rengini değiştirebilmeniz için ORANGE SKIN var.Yapacağınız sadece SET-UP dosyalarını sırayla çalıştırmanız.İlk önce VİSTA ANTHRACİTE daha sonra DRİVE INDICATOR

arkadaşlar oldsman üstadın dediği gibi VİSTA ANTHRACİTE kurdum ve xp vista görünümlü oldu.yalnız benim anlayamadığım diğer ikinci setupı DRİVE INDICATOR yazan setupı
    kurmak gerekli mi ne işe yarar.Ayrıca üstada çok teşekkürler makine baya şekil oluyor emeğine sağlık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar oldsman üstadın dediği gibi VİSTA ANTHRACİTE kurdum ve xp vista görünümlü oldu.yalnız benim anlayamadığım diğer ikinci setupı DRİVE INDICATOR yazan setupı
    kurmak gerekli mi ne işe yarar.Ayrıca üstada çok teşekkürler makine baya şekil oluyor emeğine sağlık.

DRIVE INDICATOR resimdede gördüğünüz gibi hard disk boyutunu gösteriyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri