Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Pc MonİtÖr

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Pc MonİtÖr

Arkadaşlar bende phılıps monitör var bunun ekran bağlantısı rs 232 bunu bilgisayara nasıl bağlayabilirim yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı candan45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bende phılıps monitör var bunun ekran bağlantısı rs 232 bunu bilgisayara nasıl bağlayabilirim yardım

arkadaşım bilgisayara bağlayağın ucda dişi soket varsa onu pinli sokete çeviren ek bağlatı aracı var.bilgisayrcılarda bulabilirsin.kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bilgisayara bağlayağın ucda dişi soket varsa onu pinli sokete çeviren ek bağlatı aracı var.bilgisayrcılarda bulabilirsin.kolay gelsin
    bilgisayarda sadece ekran kartından vga cıkışı var monitör için başka çıkış yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı candan45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgisayarda sadece ekran kartından vga cıkışı var monitör için başka çıkış yok

arkadaşım sorunu ben pek anlayamadım.sorunu daha açıklayıcı yazabilirmisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 9 pinmi monitörden gelen uç.eğer 9 pin ise rs232 den vga ya (15 pin) dönüştürücü alacaksın arkadaşım
    Konu kralleo tarafından (19-02-2007 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım 9 pinmi monitörden gelen uç.eğer 9 pin ise rs232 den vga ya (15 pin) dönüştürücü alacaksın arkadaşım
    ok arkadaşım monitörde 9 pinli rs 232 var bilgisayarda vga var bilgisayarcılarda senin dediğin gibi kablo bulamadım kendim yapamazmıyım onun için arkadaşlardan teknik destek istemiştim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri