Her hafta rakip takýmýn futbolcusunu veya teknik direktörüne transfer teklifi yapan Adnan Polat bu sefer iþi kökten kazýmak istiyor. Alex ve Tunca'a açýk çek vadediyor. Sen önce takýmýnda hazýr bulunanlarýn karnýný doyur Adnan bey. Maç sahada oynanýr.
Polat'tan Alex ve Tuncay'a açýk çek![]()
![]()
Gaziantep'ten dönerken Galatasaray'ýn uçaðýnda yenilginin verdiði üzüntüyle kimsenin aðzýný býçak açmýyordu. Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat'ýn yüzü kireç gibiydi. 1.5 saat süren yolculukta Polat'la konuþma fýrsatý buldum. Polat'ýn söyledikleri gazetecilik heyecanýmý körüklerken kendisinden "Bunlarý yazýlmamak kaydýyla anlatýyorum" ifadesi gelmediði için bugün sizlerle paylaþmayý uygun gördüm.
Polat, öncelikle yenilgiye isyan ediyordu: "Yöneticilik dönemlerimde çok yenilgi yaþadým. Ama Gaziantep yenilgisi beni çýldýrttý. Çünkü büyük bir fýrsat kaçýrdýk. Kazansaydýk; Fenerbahçe'yi Pazar günkü maçý öncesi iyice strese sokacak, en kötü ihtimalle liderle aradaki puan farkýný koruyacaktýk. Üstelik Beþiktaþ'la da farký 4 puana çýkaracaktýk. Karþýlaþma öncesi futbolcularla bilerek özel bir konuþma yapmadým. Maçýn önemini kendilerinin kavrayacaklarýný düþünüyordum. Ama sahadaki Galatasaray'ý tanýyamadým. Böyle rezil bir futbol olmaz. Oyuncular, performanslarýyla beni hayal kýrýklýðýna uðrattýlar. Yenilgi beni periþan etti."
Konuþma sýrasýnda söz transferlere geldi. Kayserisporlu Gökhan ile Mehmet Topuz, Polat'ýn transfer etmek istediði oyuncular arasýnda yer alýyordu. Riva Projesi'nin hayata geçmesiyle ekonomik açýdan rahatlayacaklarýný söyleyen Polat transfer konusunda çok iddialý bir açýklama yaptý:
" Alex ve Tuncay'ý almak istiyorum. Bu iki futbolcu Galatasaray'da oynamayý isterlerse önlerine açýk çek koyup 'Siz doldurun' teklifini yapacaðým. Fenerbahçe'nin Alex'le yollarýnýn ayrýlacaðýný görüyorum. Alex, büyük bir oyuncu. Galatasaray'a gelmeyi kabul ederse yeni bir Hagi olur. Galatasaray, Hagi sonrasý böyle bir oyuncuya sahip olamamanýn sýkýntýsýný yýllardýr yaþýyor. Çok koþan, mücadele eden bir Galatasaray yaratmanýn planlarýný yapýyoruz. Böyle bir takýmda Alex, Hagi gibi olur."

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri