Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: D+ Paketi Gitti (Lütfen Başka Konu Açmayınız)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ne olacak bu D+ ların hali. Yine çöktü buna bir çare bulunsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bekleyýp gorucez ama bu sefer býraz uzuycak gibi olan d+ ve cabo auto yazýlýmlrýný yeni çýkaran firmalara oldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu sefer biraz zorluyacak gibi hayırlısı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selcocopy Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    eeeeeeeeeeeeee

ne bu mesaj arkadaþým!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dalga geçer gibi!!! burasý bir forum msn den konuþma yeri deðil yazýlarýnýza ona göre dikkat edin!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart keyler

Alýntý master71 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    down...
    Özür dilerim fakat ben bu sayfada *** göremiyorum.Nedendir acaba.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

edindiðim bir bilgiye göre TV Cabo ve Digital + paketi sistem deðiþikliðine gitmiþ.Nagravision 3 diyenler var ama bilmiyorum.sanýrým geçmiþ yýllarda olduðu gibi yazýlýmla ancak çözülebilecek.tabi o da teknik olarak mümkün olabilirse.ama þimdilik hispasat çanaklarýmýz süs niyetine çatýda kaldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Şu anda keyler yok arkadaşlar beklemekten baska care yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    edindiðim bir bilgiye göre TV Cabo ve Digital + paketi sistem deðiþikliðine gitmiþ.Nagravision 3 diyenler var ama bilmiyorum.sanýrým geçmiþ yýllarda olduðu gibi yazýlýmla ancak çözülebilecek.tabi o da teknik olarak mümkün olabilirse.ama þimdilik hispasat çanaklarýmýz süs niyetine çatýda kaldý.
    n3 olsalar duyulurdu kart deðiþimi yapýlsa oda duyulurdu buyuk ýhtýmalle algo deðiþmiþtir bu bile uzun sure karartmaya yeter hýspayý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Barcelona macı var diye keyler gelmemekte sanırım.Maç bitince gelebilir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben terk çevirip çiçek ekeceðim karar verdim

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri