Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Bilen veya duyan varmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old Bilen veya duyan varmi

Cumleten iyi aksamlar konumu buraya yazmamin sebebi okuyan belki daha fazla olur diye.Cok yerlerde BOX la biten markalar okudum bendede bir tane var ustunde yanlizca DTMBOX2004 yaziyor acaba bu neye benzeye bilir taninmis arkaya gore benzerligi varmi.Bilgiler de soyle hw:1E.200D siz bu aleti duyduysaniz bana da fikir verin lutfen. Saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tamerk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cumleten iyi aksamlar konumu buraya yazmamin sebebi okuyan belki daha fazla olur diye.Cok yerlerde BOX la biten markalar okudum bendede bir tane var ustunde yanlizca DTMBOX2004 yaziyor acaba bu neye benzeye bilir taninmis arkaya gore benzerligi varmi.Bilgiler de soyle hw:1E.200D siz bu aleti duyduysaniz bana da fikir verin lutfen. Saygilar
    menü resmini çekip koyarsan belki yardımım dokunur saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum cıhaz munusu buyle bırseymı aceba su lınke bakıp yazarmısınız
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old foto

Bu 2 foto yetermi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı Tamerk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu 2 foto yetermi
    Son arastirmalarima gore bu aleti yapan firma ayni olarak Aciko AC 4221,4222,4225 ve Goldmaster 11300CI,11400CIM,11200FTA yi yapmis ve dordugum resimlerde dis dorunus ayni.Benim bu 2 markadan bilgim yok benim aradigim bu alete nasil yazilim yukleyebilirim bilen varsa yardimini bekliyorum Ayni anda bu sirket Jupisat markayida yapmistir yukaridaki alette SKY modul var
    Konu Tamerk tarafından (26-02-2007 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende goldmaster 11200 FTA var sanki aynısı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende goldmaster 11200 FTA var sanki aynısı
    Bu iyi oldu sizden bir ricada bulunsam bu alete nasil bir yazilim yukleyebilirim eskide olsa muhim degil tek istegim acaba oluyormu sizden birde sunu goz onunde tutmanizi istiyorum ben bu islerin acemisiyim tek bildigim bir makina var oda Kaon.yazilim atilisini basit ve acik bir sekilde anlatirsaniz bende elimden geldigi kadar basarmaya calisirim.Saygilar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri