Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Gizli Numaraya Son

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Gizli Numaraya Son

Gizli Numaradan Aranma Son Buluyor

Cep telefonlarında gizli numara uygulaması yakın bir zaman zarfında tarihe karışacak. Türkiye'nin 3 GSM devi Telsim, Avea ve Turkcell bu konu hakkındaki altyapı çalışmalarında artık sona yaklaştılar. Buna göre GSM operatörleri, isteyen abonelerinin gizli numaralardan gelen aramaları ve aboneleri gün boyunca oldukça rahatsız eden reklam içerikli mesajları almamalarını sağlayacak.

Sistem çalışmaya başladığında, GSM operatörleri bu hizmeti abonelerine gerek görsel gerek yazılı basında gerekse abonelere kısa mesaj ile derhal duyuracak. Şirketler söz konusu hizmet için vatandaşlardan ek bir ücret alamayacak. Gizli numaralardan gelen aramaların kendisine ulaşmasını isteyen aboneler de, GSM operatöründen aramanın geldiği GSM numarası öğrenebilecek ve böylece birçok abonenin telefon sapıklığından dolayı orataya çıkan mağduriyeti de ortadan kaldıralacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum dediğin mezu 1 senedir var halen daha aynı kapanacak dediler halendaha kapatamadılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ÖzgürErge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum dediğin mezu 1 senedir var halen daha aynı kapanacak dediler halendaha kapatamadılar
    dediğiniz doğrudur konudada belirttiği gibi sona yaklaşılmış bu son ne hikmetse gelmiyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah dostum dediğin olurda kurtuluruz gizli nodan sinrleniyom aradıkları zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sapık çok yaw bir an önce kalksın sıkıldım artık bu sapıklardan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanlarımız artık öyle oldularki sapıklık yapmak için numara kapatmaya bile gerek duymuyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw gercekten ne iyi olur ben şahsen gizli numaradan arayanları cevaplamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakkaten nedir o bea.gerizekalılık bence gizli numaradan aramak.numaranın görünmesini istemiyosan git telefon kulübesinden konuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede iyi olur herkes kimin aradını bilsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cooook cok iyi bişey sapıklıga son ama bunun yanıda arayanın no rehbere kayıtlıda olsun

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri