Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Gizli Numaraya Son

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazılarıda var gizli numaradan çağrı atıyor beni ara diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45:
    neye gülüyon benimde kaçkere başıma geldi ara sana bedava mesaj vercezdiye bende bi kere aradım 32 kontorüm gitti ya bi daha aramadm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne yapalım işte çıkıyor bazen seçnece :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gizli Numaradan Aranma Son Buluyor

Cep telefonlarında gizli numara uygulaması yakın bir zaman zarfında tarihe karışacak. Türkiye'nin 3 GSM devi Telsim, Avea ve Turkcell bu konu hakkındaki altyapı çalışmalarında artık sona yaklaştılar. Buna göre GSM operatörleri, isteyen abonelerinin gizli numaralardan gelen aramaları ve aboneleri gün boyunca oldukça rahatsız eden reklam içerikli mesajları almamalarını sağlayacak.

Sistem çalışmaya başladığında, GSM operatörleri bu hizmeti abonelerine gerek görsel gerek yazılı basında gerekse abonelere kısa mesaj ile derhal duyuracak. Şirketler söz konusu hizmet için vatandaşlardan ek bir ücret alamayacak. Gizli numaralardan gelen aramaların kendisine ulaşmasını isteyen aboneler de, GSM operatöründen aramanın geldiği GSM numarası öğrenebilecek ve böylece birçok abonenin telefon sapıklığından dolayı orataya çıkan mağduriyeti de ortadan kaldıralacak
    Sakın inanmayın onlar her şekilde para kazanıyor arayanın sapık yada beyefendi olması onları ilgilendirmiyor her şekildede onlar parayı alıyor ve bindikleri dalı kesmezler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allaha şükür hiç rahatsız edilmedim kasti olarktan diyorum ama yanlışlıkla çok tlf ve mesajlar geldi kendilerini ararım çok özür dilerler yanlış olmuş diye ve bidahada gelmezdi aynı kişiden ama gelelim msn ye en az 50 kişi silmişim çok denk geliyorlar onunda çözümünü buldum son bir senedir tanımadıklarımı eklemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten çok iyi olur

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Desenize telefon sapıkları bir az olsun azalacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

guzel haber ıyı olur ya aslında hemde cok ıyı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah olur bu

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri