REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: polsat ile ilgili

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polsat ile ilgili

arkadaşlar polsat haclendi haberini sizlere vermiştim fakat şu an bazı algolar eksik ve yazılım yapsak dahi açmaz bazı toplumlar algo-***-rsa keyleri kendi ellerinden geçtini ifade ediyorlar fakat bilmedikleri bir çok şey varkı benim sahip oldugum bilgilere ve şifreleme sistemlerindeki keylere asla sahip olamazlar ve olamacaklar benim şu an çalıştıgım kişiler yabancı firma yaılım editleme yapan kişilerdir bunun içinde koreli arkadaşlarımda var.eksiklikler tamamlanınca yazılımlar verilecektir bu konu kimsenin şüphesi olmasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Exalans üstad açıklama için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Exalans açıklaman için teşekkürler.Ben şahsen ne olursa olsun senin sorunsuz yazılımını bekleyeceğim.Kolay gelsin.Saygılar.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olgun insan sözlerınde ağır davranışlarında ise acelecidir
    ustam beklemedeyız ve yanınızdayız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açıklama için teşekkürler yazılımı vermeni bekliyoruz iyi bayramlar ustam..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustam Sen BoŞver HerŞey İÇİn Çok Saol Üstat Hezaman Üstat Dir Çekemeyen Çamur Atatar Gerİsİnİ BoŞ Ver

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yakinda nagra 2 sistemine program cikiyor bati trakya turkleri tarafindan onu gonderecegiz sizlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadas bu yakin dedigin ne zaman olyur ??? bir sene ve ya.... sonra???
    Alıntı makmanaman Nickli Üyeden Alıntı
    yakinda nagra 2 sistemine program cikiyor bati trakya turkleri tarafindan onu gonderecegiz sizlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

POLSATLER COZOLDI.....:victory: BURDAN SON HABARI ALABILIRSINIZ:computer: http://www.digitalfernsehen.de/news/news_54829.html Victim of the Nagra Hacks: Cyfrowy Polsat [ off ] of safe to make wanted the operators of the Polish digital TV platform Cyfrowy Polsat their programs and transferred from the coding system Nagra 1 to Nagra Aladdin - this was *****ed however briefly after the conversion of hackers A half year lasted the conversion with Cyfrowy Polsat: Since at the end of May 2005 ran the map exchange on the new system Nagravision Aladdin, Anfang November was terminated it. The combination of the Kan? into the new coding system yearly passed began at the 3.Oktober. The first changed over transmitters were Reality TV, club, Discovery Science and Discovery Civilisation, the programs changed over last to Aladdin were *******, Europe Europe, TV4 and Travel Channel. Before Schwarzsehern surely the Cyfrowy of pole RK programs was only a short time. At the end of November to last yearly frightened gnaw-RA-CHOP the coding system and Pay TV industry. Not only the German paying transmitter premiere was wrong-basic, but evenly also the platform Cyfrowy, which had expected by the re-equipment on a new coding system to be safe before hackers.....:victory:
    Konu savalan 1 tarafından (23-01-2006 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri