REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Beşiktaşa bir ceza daha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Beşiktaşa bir ceza daha

PFDK, Beşiktaş Kulübü'ne Gaziantepspor maçında çıkan saha olayları nedeniyle bin YTL para cezası verdi.

Küçükköyspor, Karşıyaka ve Altay kulüplerine 1 maç seyircisiz oynama cezası veren PFDK, Orduspor'a da 1 maç saha kapatma cezası verdi.

kendimi beşiktaşın felaket tellalı gibi hissetmeye başladım valla

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bana da öyle gelmeye başladı...yaw hayırlı bir haber yokmu hiç...her yerden ceza yağıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet bana da öyle gelmeye başladı...yaw hayırlı bir haber yokmu hiç...her yerden ceza yağıyor...
    dostum sizdeki bu tribün olayları olduğu sürece bu böyle devam eder gibi geliyor bana.bu işe tüpçünün el atması lazım.bende üzülüyom beşiktaşa böyle cezalar gelmesine.beşiktaş ve galatasaray olmazsa fenerin hiçbir tadı olmaz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne varmış tribünde...en centilmen taraftar bizde...sadece basın çok abartıyor...yoldan geçenin burnu kanasa Bjk ya mall oluyor...var güçleriyle Çarşıyı bitirmeye çalışıyorlar...bunu çoğu olayda gördük...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne varmış tribünde...en centilmen taraftar bizde...sadece basın çok abartıyor...yoldan geçenin burnu kanasa Bjk ya mall oluyor...var güçleriyle Çarşıyı bitirmeye çalışıyorlar...bunu çoğu olayda gördük...
    bu nasıl iştir ben anlamadım.en centilmen taraftar sizde en çok ceza gelende sizde bunu bana açıklarmısın.ayrıca ben çarşı felan demedimki çarşıyı nerden çıkardın.sade çarşı yokki sizde tribün ikiye bölünmüş durumda hem birbirleriyle didişiyolar hemde gelen takımın taraftarıyla uğraşıyolar.helal olsun performansa bak be

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu nasıl iştir ben anlamadım.en centilmen taraftar sizde en çok ceza gelende sizde bunu bana açıklarmısın.ayrıca ben çarşı felan demedimki çarşıyı nerden çıkardın.sade çarşı yokki sizde tribün ikiye bölünmüş durumda hem birbirleriyle didişiyolar hemde gelen takımın taraftarıyla uğraşıyolar.helal olsun performansa bak be
    Evet...sen demedinde...Çıkan olay v.b hemen suçlu Çarşı oluyor ve ceza onlara kesiliyor...ikiye bölünmüşlükte yönetim yüzünden oluyor...Çarşı Yönetimede Karşı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hahahahaa super bi haberrr...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum sizdeki bu tribün olayları olduğu sürece bu böyle devam eder gibi geliyor bana.bu işe tüpçünün el atması lazım.bende üzülüyom beşiktaşa böyle cezalar gelmesine.beşiktaş ve galatasaray olmazsa fenerin hiçbir tadı olmaz
    iyide kardeşim bi 4 kol çengi oynamadığınız kaldı.beşiktaşın cezasına falan kafa yormayın sizler.siz işinize bakın.hem ayrıca bizlerin bir gün herkes beşiktaşlı olacak gibi bi iddiamızda yok.BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hahahahaa super bi haberrr...
    arkadaşım bugün beşiktaşa ceza yağıyor.beşiktaşın kara (kartal)günü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bugün beşiktaşa ceza yağıyor.beşiktaşın kara (kartal)günü
    yağarsa yağsın.çokta fifi yani.kaç federasyon kaç disiplin komitesi geldi geçti.cezalar yağdırdılarda nooldu.şimdi o heriflerin hiç birinin esamesi okunmuyo.ama beşiktaş 104 yıldır var.bu ülkede 3 büyük takımla oynanmaz bey kardeşim.oynayan mayına basar.bunuda standart zeka seviyesine sahip herkes bilir.onun için bu cezalar çokta önemsenecek şeyler diil.hata varsa cezası olur.bu bu kadar basit.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri