REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sony ericsson W 810i nasıl bir telefon?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Sony ericsson W 810i nasıl bir telefon?

arkadaşlar..
    ben bu cihazdan alamak istiyorum sice nasıl bir cihaz ne dersiniz tavsiye edermisiniz?
    fiyatı bir hayli düştü ses ve görüntü kalitesi nasılsır..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 megapixel kameralı ayrıca kızılötesi ve bluetooth desteği ile çok güzel bi telefon..Daha birçok özelliği var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet özelliklerini biliyorum ama kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum nasıl bir cihaz 525 ytl düşmüş almaya değermi yoksa fiyatı daha düşermi?
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet özelliklerini biliyorum ama kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum nasıl bir cihaz 525 ytl düşmüş almaya değermi yoksa fiyatı daha düşermi?
    usta ben şahsen hiç bir arkdaşıma symbian destekli nokia dışında telefon önermyorum sebebine gelince telefona herhani bir oyun yada program yüklemek istdiğinizde bu telefonlar desteklemiyor ama symbian destekli telefona ne atsanız kabul ediyor ve teknik desteğide en geniş telefon nokia'dır. SON KARAR SİZİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta ben şahsen hiç bir arkdaşıma symbian destekli nokia dışında telefon önermyorum sebebine gelince telefona herhani bir oyun yada program yüklemek istdiğinizde bu telefonlar desteklemiyor ama symbian destekli telefona ne atsanız kabul ediyor ve teknik desteğide en geniş telefon nokia'dır. SON KARAR SİZİN
    evet arkadaşım sana katılıyorum.isterse 10 mpx olsun ben yine nokianın symbianlı telefonu hariç hiç bir telefon almam.eğer alacaksan n70 iyice ucuzladı.sanırım 600 küsür civarı bir şey.hem 2 mpx hemde symbian var.ses kalitesi çok iyi.ayrıca 20x zoom var.sanırım radyoda vardı.ama eğer 2 mx bana yetmez ve bir kere telefon alcam dersen bence n73 ü al derim.onun fiyatıda 900 dü sanırım. 3.2 mpx ve çok geniş bir ekranı var.ayrıca çokta şık duruyor.diğer özelliği ise içinde en son symbian işletim sistemi var.

sonuç olarak eğer symbiansız bir telefon alacaksan telefonun kendi özelliklerine katlanacaksın.ama eğer symbianlı bir şey düşünürsen istediğin her özelliği yüklersin.bunlar arasında zamanı gelince ezan okuma programından,gps e,radyodan tv ye kadar herşeyi yükleyebilirsin.senin dediğin sony ericsonda bu özellik yok.bence iyi düşün ve nokia yı al...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki nokianın bu tarz ses ve görüntü kalitesi iyi olan telefonu varmı kaç para hangi model??
    selametle..
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu telefonun Nokia'daki dengi n70..hallederiz'inde deiği gibi Sony Ericsson'dan fazla olarak Symbian var..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu telefonun Nokia'daki dengi n70..hallederiz'inde deiği gibi Sony Ericsson'dan fazla olarak Symbian var..

n70 mi güleceğim walla gece yada gündüz bi foto çek bakalım nasıl çekecek n70 ayrıca ses olayı n70teki gibi teneke sesi gibi değil bassları rahatlıkla duyabiliyorsunuz...

Synbian olayına gelince Sen direk telin beynine girip istediğin işlemi yapabiliyormusun bu w810i de oluyor işte bitakım açık kaynaklı telefon linux bile yükleniyor...

Sesi artır camera sürümünü değiştirerek n95 kalitesinde foto ve video çek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw n70 pek hoşuma gitmiyor benim
    bir arkadaşımda var çokkaba duruyor sanki
    başka bir modeli varmı?
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nokia 3250'de güzeldir ve n70 kadar kaba değil
    Telefonun tanıtımı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ..
    Fiyat n70'e göre biraz fazla olabilir..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri