Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: acaba 12.03.a5lere tps yokmu??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart acaba 12.03.a5lere tps yokmu??

acaba 12.03.a5lere tps yokmu boşuna beklemeyelimmi çünkü 01.a5 lere dönüşümler sitede dolaşıyo sadece dönüştürüncemi izlenecek.umudu keselimmi.yoksa 12.01.a5 e mi dönüştürelim makineyi ve bu dönüşüm nekadara patlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla ben koydum 12.03.a5'i bir kenara gittim next super plus'lardan aldım bir tane. Şimdi keyfime bakıyorum. Gerisini Sunny şirketi düşünsün. Müşteri kaybedince akıllanırlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emrexz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    acaba 12.03.a5lere tps yokmu boşuna beklemeyelimmi çünkü 01.a5 lere dönüşümler sitede dolaşıyo sadece dönüştürüncemi izlenecek.umudu keselimmi.yoksa 12.01.a5 e mi dönüştürelim makineyi ve bu dönüşüm nekadara patlar.
    kardeşim hiç bişeye patlamaz.at kurukafayı.sonra at orijinal emusuz 12.01.A5 yazılımı.ondan sonrada normal 12.01.A5 emu yazılımını otur keyfine bak.sadece gömülü cam ın iptal olmuş olur bu yöntemle.rahat ol gömülü sky cam cihazların üstünde süs niyetine kalıyo bir süre sonra.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim hiç bişeye patlamaz.at kurukafayı.sonra at orijinal emusuz 12.01.A5 yazılımı.ondan sonrada normal 12.01.A5 emu yazılımını otur keyfine bak.sadece gömülü cam ın iptal olmuş olur bu yöntemle.rahat ol gömülü sky cam cihazların üstünde süs niyetine kalıyo bir süre sonra.
    sevgili arkadasım yanlış bilgi verme biraz siteyi dolasırsan kuru kafa ve yazılımla olmadıgını görürsün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadasım cakılımodülü iptal etme ve 12 01 a5 cevirme resimli anlatım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadasım modülü cıkardıgın pinler yani soket ayak larına resimdeki gibi babloları lehimle ve sonra cihazını resetle ilk olarak kuru kafa 219v4 yükle arkasındanda emuyu yükle hadi kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vede bm 8200 cı yı yükle 8300cı da fail hatası veriyor daha uyumlusu 8200cı olanı saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet denedim olmuyor upgrade fail yazıyor.kesin mi gelmeme olayı acaba bizim 12.03.a5lere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar herkes farklı birşeyler söylüyor bu işin sonra geri dönüşü vamı yani 12 03 A5 e geri dönebilecekmiyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozdemir310 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar herkes farklı birşeyler söylüyor bu işin sonra geri dönüşü vamı yani 12 03 A5 e geri dönebilecekmiyiz
    istediğin zaman geri dönüşü var lehimlediğin kaploları cıkarıp tekrar modül soketini takıyor sun ve 12 03 a5 yazılımını yükleyip aynı eskisi gibi calışır saygılarımla

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri