bence uydu cýhazý sebebleri bazý kiþilerin deðerlendirmelerine diðil kendi kafamýn isteðine göre hareket etmek beni mutlu eder poropgram akýþý deðil selamlar.............
Uydu Cihazý
DigiTürk
D Smart
bence uydu cýhazý sebebleri bazý kiþilerin deðerlendirmelerine diðil kendi kafamýn isteðine göre hareket etmek beni mutlu eder poropgram akýþý deðil selamlar.............
bencede uydu ama d smartta digitürkte uydu cihazý deðilmi ki.Yani sonucta hepsi uydu.Birine para verip paran varsa tabi diðerlerine göre onlarýn izleyemediði kanallarý izliyosun.Benim param olsa digitürk ede üye olurdum.Bende uydu cihazý var 3500 den fazla kanal var ama yabancý dil yok.Anlamadýktan sonra 5000 kanal izlesem ne olacak ki.Tabi zevkler tartýþýlmaz.Ama ben diyorumki herkesin parasý olsa da digitürk vs izlese yada bu kanallar parasýz olsada izlese.Þimdilik napalým uydu ile idare ediyoruz.
uydu yine uydu.
Arkadaþlar bende uydu diyorum
tabikide uydu
Ben Digiturk'ü iþaretledim çünkü sadece bir seçim yapma hakkým var.Oysa ben modüllü Digiturk Aile Paketi üyesiyim.1 sabit 1 motorlu çanaðým var sabit çanak Türksat'a dönük motorluyla sizin izlediðiniz tüm kanallarý alabiliyorum ama çoðunlukla Digiturk yayýnlarýný izliyorum.Neredeyse izlediklerimin tamamý Digiturk.Belgesel kanallarý ve sinema kanallarý sebebiyle.Bu yüzden Digiturk diyorum.Fakat Digiturk'e de kendi kutusuyla üye olmam çünkü o zaman özgürlüðüm kýsýtlanmýþ olur.Saygýlar.
taabiki bencede uydu dünyada teknik denen aletlerden nasibini almiyorsan yasanmis hayat saymiyorum katilmiyan varsa söylesin herkse saygilar sevgiler
[COLOR="Black"]tabiki uydu alýcýsý
[/92.86%
DigiTürk 9 3.78%
D Smart 8 3.36%
COLOR]
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri