REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Uydu Cihazlarýmý,DigiTurk'mü Yoksa D Smart mý?

Katýlýmcý sayýsý
307. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Uydu Cihazý

285 92.83%
  • DigiTürk

13 4.23%
  • D Smart

9 2.93%
Sayfa 6/14 ÝlkÝlk 1234567891011121314 SonSon
135 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Uydu Cihazımı,DigiTurk'mü Yoksa D Smart mı?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Pek tabiiiiiii ki uydu cihazý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence uydu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý satelcom Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    . adminim ben bütün müþterilerime ençok yazýlým desteði olan uydu alýcýlarýný tavsiye ediyorum.hiçbir þekilde 2 yýldan fazla garanti veren (servislerini öldüren) markalrý satmýyorum.gerek digitürk ve gerekse d-smart hiçbir þekilde satmam ve müþterilerime aldýrmam.zaten dsmartýn yerine ben olsaydým hiçbir þekilde dekoder ithal etmeden irdeto-2 þifreleme sistemiyle yüklü kart satardým ve elinde cý/reader cihazý olan milyonlarca cihaz sahibine en ucuz þekilde ýlaþýp yayýnlarýmý izletirdim.zaten her cihaz ve modül irdeto-2 kartlarý okuyor.digitürk reklamlarýnda biz digitalcilerin ekmeðiyle oynamak için ne gerekiyorsa yapýyor.1 dolara alýnan boþ kartlar yüklendikte sonra film-film+spor-film+belgesel gibi sýnýflandýrýlýp müþterilere 50/80/100 dolar gibi fiyatlara satýlabilir ve müþteriye 300-350ytl ye cihaz kakalanmadan (memleketin dövileri de murdoka yedirilmeden ) gayet güzel para kazanýlabilir ve dsmart en kýsa zaman zarfýnda yüzbinlerce uydu cihazý sahibine ulaþabilirdi.gerek digitürk ve gerekse dsmart biz uydu cihazý satýcýlarýnýn ekmeðine ortak olmak için uðraþmaktadýrlar.ben hiçbir digital platformu desteklemem.zaten aydýn doðanýn dsmart teknik müdürünün kafasý çalýþsaydý NDS sistemi yerine irdeto-2 sistemini tercih edip en az maliyet ile en kýsa sürede ençok üye sayýsýna ulaþýp en az yatýrým gideri ile biz uyducularýnda desteðini kazanarak digital platform piyasasýnda 3 ay içinde digitürkü de sollayýp bir numara olurlardý.
    Aynen katýlýyorum. D-Smart eðer uydu yerine direkt modül+kart satýþýna girseydi daha hýzlý yayýlabilirdi. Yada en azýndan uydu mu D-smart mý deme þansý olurdu... Saygýlarýmla Mevcut seçenekler içerisinde En mantýklýsý "UYDU"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

UYDU bize uyuyor arkadaþ baþka birþey karýþtýrmayalým.Para tuzaklarýna yakalanmýyalým saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Tartýþýlamaz

Üstünde tek kelime bile edilemez derecede !!!!!uydu!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tek kelimeyle uydu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben özgürümm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle uydu cihazlari kimseye bagli kalmadan istedigini izleme
    sansin cok ve daha uygun bir fiata

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uysada uymasada UYDU.Herkese iyi günler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2 Tabiki UYDU

Uydu çünki özgürlük güzel, þifrelerle uðraþmak güzel. Bazen çözmek, izlemektene güzel.

Sayfa 6/14 ÝlkÝlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri