REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Uydu Cihazlarýmý,DigiTurk'mü Yoksa D Smart mý?

Katýlýmcý sayýsý
307. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Uydu Cihazý

285 92.83%
  • DigiTürk

13 4.23%
  • D Smart

9 2.93%
Sayfa 4/14 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon
135 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Uydu Cihazımı,DigiTurk'mü Yoksa D Smart mı?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sn.Serkan Yýlmaz bence bu anketi boþuna açmýþsýnýz.Digitürk'e veya D smart'a oy verenler sadece iþ olsun diye oy vermiþler.Bana sorarsanýz tabi ki UYDU.Ama deðerli forum arkadaþlarýn yorumlarýný bile okumak hoþuma gitti.Tüm supersatforum ailesine selamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý censin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Uydu cihazim ne dijiturk nede d smart uydu cihazim gm9700cim ss2 stones ve birde analok beko 9600.dür.çanaklarim ise turksat1C ve 13 derece hotbird çevrilidir ilgilenenlere duyurulur.Sevgilerimle

ayný mesajý neden iki defa attýnýz.:49: herhangi bir yanlýþlýkta ve düzeltme gerektiðinde yazdýðýnýz mesajýn sað alt tarafýnda düzelt butonu var oradan gerekli düzeltmeyi yapabilirsiniz.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben d.turk uyesiyimde.ama beni saran uydu cihazidir.cunku yabanci dilim
    fransizca aradigim herseyi uydu cihazinda bulabiliyorum.bundan baskasinida tanimam.cunku herturlu lisani orada bulabilirsin.bu yundende olaya bakmak lazim.uzgurlukler ulkesi gibi.
    Konu rino 93 tarafýndan (23-02-2007 Saat 02:54 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mesaj gitmedi yeniden gönderdim bu sefer ikiside gitti arkadaşlarimin yorumlarina tamamen katiliyorum uydu özgürlüktür ötekilerin yaptiklari farli uydulardan yayinlanan kanallari bir araya getirmek alt yazi yada türkce seslendirmektir bizde ss2 kartiyla serbesçe beyendimiz yayinlari alt yazi ile seyrediyoruz onlarin seçtikleri degil kendi istediklerimizi seyrederiz Yaşasin UYDU Yaşasin ÖZGÜRLÜK.Sevgilerimle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence en iyisi Uydu cihazý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede uydu cihazý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiiiiiiiiiii!!!! kesinlikle uydu cihazý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence De Uydu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede uydu cihazı . bizim burada dijitürk alan arkadaşlar var takmaya gelen arkadaşlar dijitürkte fazla kanal seyredemezsin sen bu anteni türksata ayarlattır diyolarmış ve bir kaçtane anteni ben turksata ayarladım şimdi soruyorum uydumu????? dijitürkmü?????????????????????????????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence en güzeli uydu cihazý

Sayfa 4/14 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri