REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Az Alkmaar - Fenerbahçe maçı..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Volkan'a en kısa zamanda bilet kesilip 2. lige gönderilmesi lazım iki maçtada batırdı bizi

yok onu ne ikinci lige nede üçüncü lige göndermek lazım onu güzel bir karpuz sergisine yollayalım orada iyi karpuz tutar.bu kadar kötümü oynar bir insan.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok onu ne ikinci lige nede üçüncü lige göndermek lazım onu güzel bir karpuz sergisine yollayalım orada iyi karpuz tutar.bu kadar kötümü oynar bir insan.
    Bana bu gün Fenerbahçeyi tut demiştin...haala bunda ısrarlımısın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bana bu gün Fenerbahçeyi tut demiştin...haala bunda ısrarlımısın...

yok abi vazgeçtim.ama gel sen yinede bir düşün avrupada elenmiş olabiliriz ama türkiyede iyi gidiyoruz.ayrıca yenseydi tutacakmıydın.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok yazık oldu maça böyle bitmemeliydi çok üzgünüm gerçekten benim anlamadığım maç 2-0 ikinci yarı ne gerek var o kadar koşmayan adama serkan m.yozgatlı gibi adamları niye almadı m.yozgatlıyı bile son 10 dakikada aldı çok yazık oldu volkan çok kötüydü iyiki fazla top gelmedi gelse hepsini içeri alacak şekilde duruyordu bizim takımlar çok gol kaçırıyor zor atıyor yabancılar yakaladıkları pozisyonları değerlendirmesini biliyorler eksiğimiz bu bizim çok üzgünüm yaık oldu bu maç böyle bitmemeliydi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kadar kötü oldugumu hatırlamıyorum. kaçan goler felaketti ne sans

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karşıdaki takım Avrupa'nın en hızlı gol atan takımlarından..O adamların karşısına Volkan gibi kazma sapıyla çıkarsan olacağı budur

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu türk futbolu 2000 yılından sonra toparlayamadı.hayırlsı olsun fenerbahcelı arkadaslarıma geçmiş olsun demekden baska yapacak bir şey yok.ama gerçakten volkan fenerebahceye uygun bır kalecı değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fener ilk macta kaybetti sen evinde 3 tane ye sonra tur atlayacağım de olasıyamı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben takım tutmuyorum ama dışarda oynanan maçlarda hangi takımımız olursa olsun kazanmasını isterim fakat olmadı
    geçmiş olsun tüm sporseverlere yapacak bi şey yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

86 dk gol yedik olacak işe degil defans 2 tane az alkmaarlı futbulcuyu yalnız bırakıyor olacak iş degil .Ayrıca DENİZ sinir ettim surekli pas hatası yapıyor bu gece pisi pisine maç gitti

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri