Çok yazık oldu maça böyle bitmemeliydi çok üzgünüm gerçekten benim anlamadığım maç 2-0 ikinci yarı ne gerek var o kadar koşmayan adama serkan m.yozgatlı gibi adamları niye almadı m.yozgatlıyı bile son 10 dakikada aldı çok yazık oldu volkan çok kötüydü iyiki fazla top gelmedi gelse hepsini içeri alacak şekilde duruyordu bizim takımlar çok gol kaçırıyor zor atıyor yabancılar yakaladıkları pozisyonları değerlendirmesini biliyorler eksiğimiz bu bizim çok üzgünüm yaık oldu bu maç böyle bitmemeliydi...
Bu kadar kötü oldugumu hatırlamıyorum. kaçan goler felaketti ne sans![]()
Karşıdaki takım Avrupa'nın en hızlı gol atan takımlarından..O adamların karşısına Volkan gibi kazma sapıyla çıkarsan olacağı budur![]()
bu türk futbolu 2000 yılından sonra toparlayamadı.hayırlsı olsun fenerbahcelı arkadaslarıma geçmiş olsun demekden baska yapacak bir şey yok.ama gerçakten volkan fenerebahceye uygun bır kalecı değil.
fener ilk macta kaybetti sen evinde 3 tane ye sonra tur atlayacağım de olasıyamı
ben takım tutmuyorum ama dışarda oynanan maçlarda hangi takımımız olursa olsun kazanmasını isterim fakat olmadı
geçmiş olsun tüm sporseverlere yapacak bi şey yok
86 dk gol yedik olacak işe degil defans 2 tane az alkmaarlı futbulcuyu yalnız bırakıyor olacak iş degil .Ayrıca DENİZ sinir ettim surekli pas hatası yapıyor bu gece pisi pisine maç gitti
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri