Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Az Alkmaar - Fenerbahçe maçý..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok yazık oldu maça böyle bitmemeliydi çok üzgünüm gerçekten benim anlamadığım maç 2-0 ikinci yarı ne gerek var o kadar koşmayan adama serkan m.yozgatlı gibi adamları niye almadı m.yozgatlıyı bile son 10 dakikada aldı çok yazık oldu volkan çok kötüydü iyiki fazla top gelmedi gelse hepsini içeri alacak şekilde duruyordu bizim takımlar çok gol kaçırıyor zor atıyor yabancılar yakaladıkları pozisyonları değerlendirmesini biliyorler eksiğimiz bu bizim çok üzgünüm yaık oldu bu maç böyle bitmemeliydi...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Hakan44 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Volkan'a en kýsa zamanda bilet kesilip 2. lige gönderilmesi lazým iki maçtada batýrdý bizi

yok onu ne ikinci lige nede üçüncü lige göndermek lazým onu güzel bir karpuz sergisine yollayalým orada iyi karpuz tutar.bu kadar kötümü oynar bir insan.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yok onu ne ikinci lige nede üçüncü lige göndermek lazým onu güzel bir karpuz sergisine yollayalým orada iyi karpuz tutar.bu kadar kötümü oynar bir insan.
    Bana bu gün Fenerbahçeyi tut demiþtin...haala bunda ýsrarlýmýsýn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu kadar kötü oldugumu hatırlamıyorum. kaçan goler felaketti ne sans

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Karşıdaki takım Avrupa'nın en hızlı gol atan takımlarından..O adamların karşısına Volkan gibi kazma sapıyla çıkarsan olacağı budur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bana bu gün Fenerbahçeyi tut demiþtin...haala bunda ýsrarlýmýsýn...

yok abi vazgeçtim.ama gel sen yinede bir düþün avrupada elenmiþ olabiliriz ama türkiyede iyi gidiyoruz.ayrýca yenseydi tutacakmýydýn.:49:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu türk futbolu 2000 yılından sonra toparlayamadı.hayırlsı olsun fenerbahcelı arkadaslarıma geçmiş olsun demekden baska yapacak bir şey yok.ama gerçakten volkan fenerebahceye uygun bır kalecı değil.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fener ilk macta kaybetti sen evinde 3 tane ye sonra tur atlayacağım de olasıyamı

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yok abi vazgeçtim.ama gel sen yinede bir düþün avrupada elenmiþ olabiliriz ama türkiyede iyi gidiyoruz.ayrýca yenseydi tutacakmýydýn.:49:
    Evet kupayýda alsa tutamazdým...bizler takýmýmýzdan yensede yenilsede memnunuz...bir bütün olmuþuz ayrýlamayýz...bu arada bütün Fenerbahçeli arkadaþlarýma geçmiþ olsun diyorum...bende kahroldum...oysa ne güzel baþlamýþtý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok be abi bu kafayla bizden biþi olmaz.Yahu þu Tuncay kollektif oynamayý nezaman öðrenecek fotbol sadece depardan ibaret deðil ki.Adamlar akýllarýyla oynadý ve aldýlar çok üzücü ama sonuç bu .Haaa ayrýca bu ziko.yla daha nekadar ???:49:

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri