REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D+ şu an kapalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D+ şu an kapalı

D+ şu an kapalı mı bu keyler çalışmıyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değil arkadaşım o keyler aktif şu anda senin makinen ne tv cabolar aktifmmi sende

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aktif önemli konulardaki keyler 00-01 veya 10-11 satırlarında dene çalışır harflere dikkat et yazarken yanlış yazmadıysan sorun yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet 4001 4101 için 00- 01 ve 10- 11 de yer alırsa bu keyler çalışıyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umuter kardeşim benimde d+lar aktif tvcabolar yok aynı herkesin aktif dediği keyleri giriyorum açmıyor yolunda gitmeyen bişeyler var ama ben anlamadım sen yardım cı olurmusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim kullandığım uydu alıcısı kaon dur ve tv cabo ve d+ mükemmel bir şekilde çalışıyor.keyleri girerken dikkat etmeniz gerekenler şunlardır. d+ için 004101 00 ve o1 yazdıktan sonra 00 hanesine girdiğiniz *** in aynısını 10 diye açtığımız gruba yazın 01 hanesine eklediimiz *** in aynısını 11 bölümüne yazın bu şekilde girildiği zaman keyler aktif oluyor ve d+ lar mükemmel bir şekilde çalışıyor. saat . 21.10 ve tarih 22 şubat 2007 saygılarımla digiman2005

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar tv cabo için yapmanız gerekenler şunlardır ident 004901 dir benim kullandığım uydu alıcısı kaon dur bu cihazlarda tv cabo için konuşuyorum sadece 00 ve 01 vardır sizin yapmanız gerekenler şunlardır öncelikle 00 kısmına keyleri girin ve ardından 01 kısmına keyleri girin bundan sonra yapmanız gerekenler ise şunlardır kullandığınız cihazınıza göre 10 ve 11 ekleyin o kısımlara keylerin aynısı şu şekilde girilmelidir . 00 kısmının karşılığı 10 ve 01 in karşılığı da 11 yani 00 a yazdığınız keylerin aynısını 10 kısmına yazın 01 keylerini yazdığınız kısmın aynısını 11 kısmına ekleyin ve tv cabo mükemmel bir şekilde çalışacaktır. sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi seyirler saygılarımla digiman2005

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet arkadaşlar digiman anlatmış o şekilde yapın açılır ben şu an izliyorum sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar tv cabo için yapmanız gerekenler şunlardır ident 004901 dir benim kullandığım uydu alıcısı kaon dur bu cihazlarda tv cabo için konuşuyorum sadece 00 ve 01 vardır sizin yapmanız gerekenler şunlardır öncelikle 00 kısmına keyleri girin ve ardından 01 kısmına keyleri girin bundan sonra yapmanız gerekenler ise şunlardır kullandığınız cihazınıza göre 10 ve 11 ekleyin o kısımlara keylerin aynısı şu şekilde girilmelidir . 00 kısmının karşılığı 10 ve 01 in karşılığı da 11 yani 00 a yazdığınız keylerin aynısını 10 kısmına yazın 01 keylerini yazdığınız kısmın aynısını 11 kısmına ekleyin ve tv cabo mükemmel bir şekilde çalışacaktır. sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi seyirler saygılarımla digiman2005

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili tarzan arkadaşım gördüğüm kadarıyla sunny uydu alıcısı kullanıyorsunuz eğer şuan forumda gördüğünüz keyleri yukarıda gösterdiğim şekilde girerseniz tv cabo ve d+ ları izlersiniz bunlar zannederim biliyorsunuz sadece hatırlatmak adına söylüyorum hıspasat 30w içindir. saygılarımla digiman2005

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri