Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Acaba bir teknik problem mi var?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Acaba bir teknik problem mi var?

Kullanıcı adım ve şifremle forum'a giriyorum.Tahminen 5-7 dak. sonra ben herhangi bir çıkış işlemi yapmadığım halde sistemden çıkmış görünüyorum..Bir mesaj yazmayı denesem tekrar giriş yapmak mecburiyetinde kalıyorum.

Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordx Nickli Üyeden Alıntı
    Kullanıcı adım ve şifremle forum'a giriyorum.Tahminen 5-7 dak. sonra ben herhangi bir çıkış işlemi yapmadığım halde sistemden çıkmış görünüyorum..Bir mesaj yazmayı denesem tekrar giriş yapmak mecburiyetinde kalıyorum.

Saygılar.
    Sevgili arkadaşım o 5-7 dakka değildir 15 dakkadır.Forumda 15 dakka zaman aşımı uygulanmaktadır.Hiç birşey yapmadığın taktirde sistem seni 15 dakka sonra çıkarır tekrar bilgilerini girmen gerekir.Saygılar.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorununuz sizin cookilerle alakalı bir olay..sanırım internet exploserda sorun oluşmuş zaman asımı ile alakası yoktur bu olayın ben bile foruma kendi pc den girmeyeyim hiç bir şifre kullanıcı adı girmeden girebilirim..cookileri temizleyin tum tanımlı bilgileri sıfırlayın göreceksiniz.düzeldigini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Serkan YILMAZ ve Umsado üstadlar;İlginize teşekkür ederim.Hem mesaj sorunu çözülmüş,hem de ilk yönelttiğim sorunun cevabı tarafımca anlaşılmıştır.

Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorununuzun düzeldigine sevindim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir şey değil.Biz paylaşım ve sizin sorunlarınızı çözmek için burdayız.:victory:
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri