Kullanıcı adım ve şifremle forum'a giriyorum.Tahminen 5-7 dak. sonra ben herhangi bir çıkış işlemi yapmadığım halde sistemden çıkmış görünüyorum..Bir mesaj yazmayı denesem tekrar giriş yapmak mecburiyetinde kalıyorum.
Saygılar.
Kullanıcı adım ve şifremle forum'a giriyorum.Tahminen 5-7 dak. sonra ben herhangi bir çıkış işlemi yapmadığım halde sistemden çıkmış görünüyorum..Bir mesaj yazmayı denesem tekrar giriş yapmak mecburiyetinde kalıyorum.
Saygılar.
Sevgili arkadaşım o 5-7 dakka değildir 15 dakkadır.Forumda 15 dakka zaman aşımı uygulanmaktadır.Hiç birşey yapmadığın taktirde sistem seni 15 dakka sonra çıkarır tekrar bilgilerini girmen gerekir.Saygılar.lordx Nickli Üyeden Alıntı
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
sorununuz sizin cookilerle alakalı bir olay..sanırım internet exploserda sorun oluşmuş zaman asımı ile alakası yoktur bu olayın ben bile foruma kendi pc den girmeyeyim hiç bir şifre kullanıcı adı girmeden girebilirim..cookileri temizleyin tum tanımlı bilgileri sıfırlayın göreceksiniz.düzeldigini
Sayın Serkan YILMAZ ve Umsado üstadlar;İlginize teşekkür ederim.Hem mesaj sorunu çözülmüş,hem de ilk yönelttiğim sorunun cevabı tarafımca anlaşılmıştır.
Saygılar.
sorununuzun düzeldigine sevindim
Bir şey değil.Biz paylaşım ve sizin sorunlarınızı çözmek için burdayız.:victory:
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri