REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
49 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Goldmaster 4000-9000 KULLANICILARININ DİKKATİNE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Goldmaster 4000-9000 KULLANICILARININ DİKKATİNE

Goldmasterin 4000-9000 kullanan üye arkadaşlarımın dikkatine; topfiled tabanlı modellerine yazılım olarak günlük absat yazılımlarını editleyerek destek vermekteydim. Ama 15.02.2007 tarihinden itibaren işlerimden dolayı uzunca bir süre forumda olmayacağım. Bunu sebebi iş bulmak nedeni ile başka bir şehire göç etmek zorunda kalmam. Bu konuda destek olarak sizlere yardımcı olmaya çalıştım elimden geleni yaptım. Bazı konular benim elimde olsa burda herşeyi açıklasam ama maaalesef. Yakın zamanda bu seriye güncel yazılım kore tarafından verilecektir ve bazı kolaylıklar sağlanacaktır. Yinede vaktim olduğunda yardımcı olmaya çalışırım.

herşe gönlünüzce olsun. selametle.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan arkadaşımız sen foruma çok faydalı bir görevli arkadaşımızsın, inşallah sorunlarını halledip hızlı bir şekilde aramıza dönersin. Allah seninde yardımcı olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla bu 4000-9000 kullanıcıları için iyi olmadı umarım volkan kısa zamanda dönersin foruma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla bu 4000-9000 kullanıcıları için iyi olmadı umarım volkan kısa zamanda dönersin foruma
    ınsallah oyle olur beklıyoruz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaptıkların için sagolasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım tabiki bu forumda hepimize faydalı işler .yapmışsındır.inşahla tekrar armıza olacksın.yolun açıkolsun .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herşey için teşekkürler,

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaptıkların ve çalışmaların için teşekürler.sorunlarını halletmen dileğiyle volkan kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakkında hayırlısı ne ise o olsun volkan kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herseyın hayırlısı olsun kardes

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri