Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Made in Erzurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Made in Erzurum

Doğu Anadolu Bölgesi'nin başkenti olarak görülen Erzurum'a, Patronu Erzurum'lu olan Electronics Şirketi ile bir İngiliz firması tarafından ortaklaşa bir mikroçip fabrikası kurulacak.

303 milyon YTL'ye mal olacak yatırım bittiğinde ilk etapta 150, takip eden beş yıl içerisinde de 1500 kişiye iş olanağı sağlayacak. 2008 yılının ortalarında üretime geçmesi planlanan fabrikada üretilecek teknolojik parçalar tüm Avrupa'ya ihraç edilecek.

Binlerce bilgiyi içinde barındıran minik elektronik veri deposu olarak tanımlanan Mikroçipler, oyuncaklardan bilgisayarlara otomobillere kadar çok geniş bir alanda kullanılıyor. Mikroçipler, başta ABD ve Japonya olmak üzere aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 15 ülkede üretiliyor. TÜBİTAK 2004'ten bu yana Türkiye'nin tek mikroçip üreticisi

doğuya yatırım yapılmasına çok sevindim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel bilgi..Doğuya daha çok yatırım lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet haklısınız ama çinliler bu işede el atar gibi geliyor bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah olur da bi çok insan bu işten para kazanır atılımlar olsun tabi ki ülkemizde

ayrıca şu ucuz ve kalitesiz çin mallarından nefret etmeye başladım sağlam ve kaliteli bi mal alıp yıllarca kullanmak yerine alıyoruz ucuz diye çin malını 2 günden haşat oluyor verdiğimiz paralara yazık valla ben artık bakıyorum üreticisine ve pek tercih etmiyorum çin mallarını

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri