Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Google yerine kendi adýnýzý yazdýrýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Google yerine kendi adýnýzý yazdýrýn

denemek isteyenler buyrun burdan

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teşekkürler güzel oluyor

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Keşke kalıcı olarak istediğimizi yazabilsek...daha önceden bir yerde görmüştüm bu konuyu...adımı yazdım google arkadaşa gösterdim şok oldu nasıl yaptın bunu nasıl yaptın diye hayretle soruyordu...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Keþke kalýcý olarak istediðimizi yazabilsek...daha önceden bir yerde görmüþtüm bu konuyu...adýmý yazdým google arkadaþa gösterdim þok oldu nasýl yaptýn bunu nasýl yaptýn diye hayretle soruyordu...

baþlangýç sayfana ayarla kalýcý olur

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    baþlangýç sayfana ayarla kalýcý olur
    Sen ne arýyorsun burada...hemen doðru iþinin baþýna daha konu komþunun eþyalarýný taþýyacaðýz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sen ne arýyorsun burada...hemen doðru iþinin baþýna daha konu komþunun eþyalarýný taþýyacaðýz...

abi bugün kimin eþyasýný taþýyacaðýz yine.dünden biraz yorgunluk varda kaytarayým dedim.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dinlen sen biraz...sen merak etme üçüncü kişiyide bulduk...işleri büyütüp nakliye işine girelim diyorum...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dinlen sen biraz...sen merak etme üçüncü kiþiyide bulduk...iþleri büyütüp nakliye iþine girelim diyorum...
    ala ala kim bu 3. kiþi :49: tanýyormuyum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet güzel bişi doğrusu paylaşım için teşekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Keþke kalýcý olarak istediðimizi yazabilsek...daha önceden bir yerde görmüþtüm bu konuyu...adýmý yazdým google arkadaþa gösterdim þok oldu nasýl yaptýn bunu nasýl yaptýn diye hayretle soruyordu...
    daha önce nerden görmüþtün abicim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri