REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: G.Saray:1 Denizlispor:1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart G.Saray:1 Denizlispor:1

Geçen hafta G.Antep'e yenilerek taraftarlarını kahreden Cimbom, dün Denizlispor'u devirerek tribünlerini coşturmak istiyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. 9 haftadır kazanamayan Horozlar, Ali Sami Yen'de fırtına gibi esince Galatasaray zirve yarışında 2 puan bırakmak zorunda kaldı. Denizlispor, 52'de Yusuf ile öne geçti. 62'de Hasan Şaş süper bir vuruşla skoru belirledi. Maçta Sabri ve Adriano'nun birer şutu direkten döndü. Hakem Barış Şimşek, ikinci yarıda Arda'nın ceza sahasında düşürülüşüne 'devam' dedi

Vestel Manisaspor maçının kahramanı Ümit Karan, G.Antepspor karşılaşmasından sonra dün de kötü futbolu ile hayal kırıklığı yarattı. Lider Fenerbahçe, yarın Antalyaspor'u yenerse aradaki puan farkı 9'a çıkmış olacak. Beşiktaş da bugün Avni Aker'de Trabzon'u mağlup ederse ikinci sıraya yükselecek.

Özellikle 2. yarıda çok baskılı oynayan Cimbom; Okan, Hakan Şükür, Ümit, Arda ve Sabri ile inanılmaz goller kaçırdı. Souleymanou kalesinde devleşti. Maçta çok pozisyon bulan Denizlispor'un golünü atan Yusuf, G.Saray savunmasına zor anlar yaşatırken, yenilen golde İnamoto'nun çok büyük hatası vardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Takımımızı bu hale getiren başta yönetim ve gretsi kınıyorum ve istifaya çağırıyorum takımda ruh kalmamış sanki hiç bir amacı yokmuş gibi 100 orta yaptılar nerdeyse bir tanesi yerini bulsun ya amaçsız yapılan işten hayır çıkmaz içlerinde ki sorunu takıma yansıtmayı iyi becermişler yönetim ile grets olan taraftara oluyor ben evde sinir oldum birde maçı seyretmeye gidenler o soğuğa rahmen başları eğik döndüler yazık bu takımı bu hale getirenleri kınıyorum defolun gidin artık yeter...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri